BuzzPlayer

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    dominik963
    Účastník

Zdravím
    Chcel by som sa Vás opýtať aké máte skúsenosti s BuzzPlayer . Prečítal som si na internete nejaké články ale v žiadnom som nenašiel konkrétny postup . Ako to vlastne funguje ?
    Za odpovede vopred Dakujem

raul
    Moderátor

Nahras tam cez itunes, alebo priamo do neho cez wifi (http) nejake video a on ti ho prehra. Takisto prehra titulky, aj slovenske.
    Vie sa pripojit na zdielane adresare, popripade nas servery a podobne, takze mozes prehravat aj video, film, ktore nemas v mobile.
    Funguje to dobre. Co konkretne chces vediet?

dominik963
    Účastník

Raul : Akože to si mám kúpiť v itunes film za 16 € a akože cez toto si to prehrať ?

inspektorko
    Účastník

to dominik963: ak si kupis v itunes film napr za 16 Eur HD, tak ho mozes prehrat na iPhone,iPade alebo Apple TV bez BuzzPlayera.Ak potrebujes prehravat vlastne filmy .avi mp4 .mpg a podobne, kup si napr.BuzzPlayer alebo ja som mal dobre skusenosti s Goodplayerom, kym nevyhodili podporu podstatnych kodekov zvuku.Teraz pouzivam AirAV /vie aj DLNA/ alebo aj AcePlayer.
    Ak chces , mozes ale aj svoje filmy skonvertovat do itunes podporovaneno formatu , ale je to casovo narocne a potom Ti takisto netreba Buzz player, ale len zosynchronizujes iTunes filmovu kniznicu.

howoarang
    Účastník

Do buzzplayera v iPhone/iPade/iPode mozes dat hociake videa, filmy… cez iTunes. Nemusis ich k cez iTunes vobec kupovat. Prehrava divix, xivid, HD….Podporuje aj titulky so slovenskou diakritikou ako bolo spomenute vyssie. Ja ho osobne mozem len doporucit. Neskusal som iny prehravac, nakolko som s týmto úplne spokojny.

raul
    Moderátor

tak tak, ako pisu chalani…

raiden
    Účastník

prechadzam na ipad tiez, cize pred tym nez ich natiahnem do ipadu teda do bazzu, treba ich skonvertovat na prijatelny format pre itunes? Sry, ale som beginer v tomto…

raul
    Moderátor

Nie, netreba.

Je to takto:
    ****1.: Ak chces pozerat videa cez vstavanu aplikaciu videa (ci ipod?) priamo v iphone, ipade, musis videa vlozit do iTunesu a potom ich dat uz len zosynchroniovat s iOs zariadenim. Na to, aby si mohol video dat do iTunes kniznice, musi byt v prijatelnom formate. To je mp4.

Takze ak skonvertujes video do prijatelneho formatu, mas ho v iPade, iPode, iPhone nativne.

****2.: Ak chces videa pozerat cez Buzz Player, staci, ked tam video v akomkolvek formate (takmer, podporuje 99% beznych formatov, takze o to by som sa nebal… ) skopirujes. Ci uz cez iTunes (v menu aplikacie, vyberies buzz a add) alebo cez vstavane http v Buzz aplikacii.

Vyhoda bodu 1 je, ze iOs zariadenie zerie menej z baterky, ked prehrava prijatelny format, vyhoda bodu 2 je, ze nic netreba konvertovat a na nic cakat – mas to tam hned… Niekedy je vhodne pouzit prvy, inokedy druhy psotup…

raiden
    Účastník

dakujem za rady , raul

marekmsho10
    Účastník

moja otazka v tomto este znie . Viem si tam napriklad stahovat MP3 co mi niekto posle na mail a prehravat ich tam aj zaroven ??

suley
    Účastník

mp3 poslana na mail sa da otvorit v buzz

kuby
    Účastník

ahoj, ja som si dnes kupil buzz player, lebo som potreboval nieco co vie prehravat non mac video format ulozeny na time capsuli a navyse cez airplay zobrazit na tv. vsetko krasne ide, len cez airplay pocujem na tv len zvuk filmu a nie obraz :( viete niekto poradit? mam apple tv model MC572LL/A a verziu sw 5.3. Ipad mam verziu ipad 4 a ios 7.0.3.

Kubiss017
    Účastník

Aj tak na pozeranie filmov a videí je najlepší AV Player. Buzz Player má všelijaké možné chyby a bugy…

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.