Bootcamp problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Bootcamp problem

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Piggo
    Účastník (Participant)

Prosim vas viete mi niekto poradit??

spustil sm bootcamp, dal som vytvorit 10 GB pre windows, potom si to vypytalo cd windows pre instalaciu, reštartlo mi to mac, spustila sa inštalacia a ked som si mal vybrat particiu , bola tam iba jedna C: zo 130 GB volnych. ked som chcel vytvorit tak mi nešlo tak som vypol inštalaciu a ked som znova pustil mac (CD som vybral) nič sa nestalo. ked som ho restartol a držal alt tak mi to vhodilo iba jeden disc z nazvom windows.

Hrozne moc potrebujem tie data ktore som tam mal neviem či sa to iba tvari že tam nie su alebo sa vymazali ale som dj a mam tam všetku svoju hudbu. Prosim poradte mi niekto.Ja sa aj finančne odmenim ked mi to niekto vie urobit:(

diki moc

gs_peter
    Účastník (Participant)

a ako si to dal vytvorit???

Piggo
    Účastník (Participant)

normalne som pustil bootcamp a tam je ta lišta ktoru som natiahol s 5 GB na 10 Gb a dal som dalej

dzankou
    Účastník (Participant)

hm toto spravilo aj nam na jednom…hoci som postupoval lege artis…a zmazal sa cely osx:)
    ale bolo to pri starsom bootcampe
    Takze drzanim ALT sa ti pri starte ukazalo len CD s Windowsom?
    napis mi na dzankou@gmail.com

EmElEn
    Účastník (Participant)

Džanko, Ty by si za to fakt prijal peniaze?

XcoRpi
    Účastník (Participant)

EmElEn: prečo by mal zrovna za to prijať peniaze, keď mu napíše mail? Nech si to vybavia cez mail, ak je ím to pohodlnejšie, čo je však škoda, nič z toho nemajú ďalší náštevníci a správne riešenie/postup sa nedozvedia. Ak bude problém vyriešení, trebalo by sem napísať postup riešenia. Ďakujem

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.