baterka macbooku pro 13

Domov Diskusné Fóra Nezaradené baterka macbooku pro 13

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    dominik_k
    Účastník (Participant)

caute , prosim vas , ziadam vas o radu , mam take mensie problemy , je to asi uz pomaly tyzden , co som vlastnikom macbooku pro a vyskytol sa mi mensi problem s baterkou , ze mi ukaze na 100 percentach nabita , ze vydrzi pri minimalnom osvetleni a pod … iba 4 hodiny , je to normalne? vacsinou som mal mac na nabijecke , moze to byt tomu na pricine ? mam s tym skocit do predajne ? povedzme aj teraz mi to ukazlo 92 % a vydrz 4:48 , pritom na zaciatku , ked som mal full nabity tak to bolo cez devat hodin … za odpovede vopred dakujem :)

Lixx
    Účastník (Participant)

tu si skontroluj kapacitu:
    http://download.cnet.com/coconutBattery/3000-2094_4-75049.html

Pokial ti klesne pod 80% do pol roka od kupy tak chod do servisu, ale tam maju aj tak ine testy ako zistit ci je bateria v poriadku.

dominik_k
    Účastník (Participant)

dakujem pekne za pomoc :))

olivenius
    Účastník (Participant)

Caf, osobne by som neriesil ziadne doplnkove tools, cim viac veci tam nahodis tym viac riskujes, Mac OS ma vsetky potrebne nastroje na normalne fungovanie.
    Cas baterie sa prisposobuje aktualnym cinnostiam, kludne sa moze stat ze mas na 100% nabity comp, pustis 3 videa, hru, stahovanie filmu a pod. a skoci ti cas na 2:30 hod., potom aktivity ukoncis a cas sa ti vrati na 6:00 hod. Velkym pozieracom z pohladu ukazovatela je flash

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.