Bateria

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Bateria

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    _Matt_
    Účastník (Participant)

Zdravim.
    Macbook mam od tychto Vianoc, cyklov na baterii mam 20 a zdravie 89%…Nieje toho zdravia nejak malo za taku kratku dobu? co mozem robit zle? Macbook sa mi vybije 2 az 4 krat za cca 2 tyzdne, ked som doma a pracujem na nom, mam ho na nabijacke a ked ho dam spat alebo ho vypnem, vytiahnem aj nabijacku.

nezda sa mi to preto, lebo som cital vela clankov a prispekov o baterii kde ludia pisu ze maju ovela viac cyklov na baterii ako ja a zdravie este lepsie ako ja

Tartarus
    Účastník (Participant)

trošku budem provokovať :-) http://img43.imageshack.us/img43/9332/healthe.png
    nabíjam „halabala“ ale minimálne raz za deň…

monicqa
    Účastník (Participant)

jezkove oci… keby si si precital diskusie o bateriach tu na macblogu, tak by si hned nasiel odpoved –
    nesleduj tie cykly, lebo ono to kolise hore dole. bateriu mas v poriadku, to len ten istat tak divno ukazuje… ja mam tiez striedavo oblacno 90 – 100%

Tartarus
    Účastník (Participant)

presne ako hovoríš… veď som písal že je to provokácia :-) aj ja som chytal infarktové stavy … cca 50 cyklov a health bol 89% :-D

vojtacz
    Účastník (Participant)

neřešit. používej notebook tak jak potřebuješ a baterku neřeš. je to obyčejnej spotřebák

majki
    Účastník (Participant)

prosim, kde najdem v istat zdravie baterie a la snimok Tartarus?

majki
    Účastník (Participant)

aaa uz nic, uz to mam, dik!

nienick
    Účastník (Participant)

kde si to nasiel?? pls

Nopix
    Účastník (Participant)

tiez ma chytal infarkt :D mal som 60 cyclov a 83 percent bateriu… notebook som pouzival tak, ze som ho vzdy doplna nabil a potom doplna vybil…. odkedy to robim tak, ze vybijem tak do okolo 30% a nabijem do 80% a znoa… tak mam health 95%. Taktiež skus si bateriu nakalibrovat, ak nevies ako na to, zagoogluj si

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.