Azureus – nepouzivajte

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Azureus – nepouzivajte

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55937
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Tak som sa zasa taz vytocil. Rad stiahnem dake torrenty, pod mac OS pouzivam transmission a azureus. Kazdy podla potreby na jednotlivy torrentserver.

    Tak som sa cudoval, ze to dako nejde, ako by malo, skratka pomaly.

    Nepouzivajte azureus !! Okrem toho, ze zerie kopec systemovych prostriedkov, blokuje max rychlost. Aj ked nastavite nemozne v nastaveniach, aj ked budete googlovat nekonecne dlho, nepojde to, a cim viac stiahnete z vuze bez nasledneho uploadu, tym to bude horsie. Skusal som 2.5 verziu 3.04 verziu, skusal som co sa len dalo a stale nic. Azureus sucks :(
    A transmission, zasadne netahat na externy disk a pouzit len verziu do 9.0 a na brokenstones len 9.6, ostatne nebere. Zasadne len Transmission, ak nejdete na VMware a nejaky normalny WIN client.

    Dufam si to viaceri precitate, nech nerobite rovnaku chybu.

    PS : vsetky torrenty som preportoval pod VMware win XP na utorrent – neviem ci na mac nevedia tiez vytvorit takeho konecne funkcneho klienta, co ide poriadne, ale to je 100 a jedno, rychlejsi, ziadne systemove prostriedky skoro, jednoducho parada, vsetko ide ako ma, vsetko dostupne. A ziadne blokovanie linky.

    #114592
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    Ja nemam s Azureusom ziadne problemy. Skor naopak, pouzival som Transmission a ked mi ten bezal vobec som nemohol browsovat. Tak zas pouzivam Azureus ako kedysi. Nehovoril by som ze Azureus je uplne na nic.

    #114597
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Ved pockaj za cas, stiahni par videi z vuze, ked budes mat traffic okolo 60GB mesacne, tak spoznas aky je “super” :(

    #114620
    sento
    Účastník (Participant)

    dik za radu Kompi, tiez som sa divil, ze najprv to islo…

    -s-

    #114626
    LackoB
    Účastník (Participant)

    Kompi aj ja som mal problémy s Azureusom a zral mi úžasne systém, ale potom čo som upgradoval na 10.4.11 sa to vyriešilo.
    Tak neviem. Mne sa nezdá že by bol úplne nanič. Ale môžem sa mýliť.
    Niektorí si chvália BitsonWheels alebo Bittorrent.
    LackoB

    #114636
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Ja som uz vyskusal vsetky, ale ten azureus nastve .. hlavne ak nechas pri sebe bezat aureus a transmission, tak zistis, ze transmission ide na rovnakej linke o “dost” rychlejsie, rychlejsie pripaja peerov, rychlejsie vsetko. A potom ale transmission po hodinke dvoch – neocakavane vypnutie – chcete report. :(.

    Ale stale lepsie, ako si predplatit rychlu linku a potom pozerat, ze s toho azureus spravi dialup.

    Mimochodom sorry. nechctiac som to supol do bazaru :)

    #114828
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    uTorrent pre Mac je v alfa faze, pracuje sa na nom.

    #114829
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)
    #114838
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    utorrent sa dá spúšťať celkom do pohody cez wine… funguje to …

    #114889
    Kompi
    Účastník (Participant)

    vyskusam …

    #115035
    zee
    Účastník (Participant)

    uz sa utorrentu pre mac nemozem dockat, dufam ze bude rovnako kvalitny ako je na wydlach.

    #115610
    Amarok
    Účastník (Participant)

    osbne pouzivam azureus… vuze som si vypol hned po naistalovani….aj s jeho javovym prostredim ktore mi nicilo priemerne 15% procaku…a teraz fici tak ako ma:)

    #115618
    dex
    Účastník (Participant)

    Azureus funguje úplne v poriadku, len treba vypnúť automatickú reguláciu rýchlosti (hovadská funkcia a navyše v testovacej fáze). Transmission silne odporúčam 1.0, staršie sú najmä na Leopardovi nestabilné a niektoré trackere ich blokujú. 1.0 všetko rieši.

    #115702
    addam.s
    Účastník (Participant)

    Fajn, moje postrehy: Transmission silne degraduje rychlost stahovani. U verzi 0.9 a vys je to naprosto markantni. 0.82 se jeste celkem da – a asi se zatim jedna (pro me) o nejlepsi bittorrent client pro mac. Azureus je neuveritelny zrout, at uz procaku, tak pameti. Podle me spatne napsana aplikace, jeste k tomu nemam rad Javu. Spousteni – to aby si clovek zasel na kaficko :) uTorrent pres wine je celkem schudne reseni, ale pro pamet taky ne uplne idealni. Obrovsky se tesim na macovsky port, ale tezko rict, jestli bude take tak kvalitni jako verze pro Win. Kazdopadne, buhvi, kdy se ho dockame. Mluvi se o nem uz pekne dlouho a porad nic … :-(

    #115718
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Tak som si updatol Transmission z 0,95 na 1.00, ze uz konecne nebude padat. Nespadol, dokonca az 2 hodiny :).
    Azureus ako vzdy u mna rezignuje na rychlost, asi si pri starte spusti plugin “ked to nejde, tak to nejde”. Skusil som kompletne vsetky riesenia klientov na mac, asi si este budeme musiet pockat na dake ine verzie.. ak to ma naozaj kazdemu bez problemov fungovat.

    Lebo aj mne isiel azureus na zaciatku dobre :), ale ked uz dam dakomu zozrat tolko systemovych prostriedkov, a ani si nevie automaticky nastavit najlepsie set up na rychlost, to je vrchol.

    #115719
    Amarok
    Účastník (Participant)

    este stale je tu tomato torrent:) ked len obcas potrebujete nieco stiahnut

    #115726
    dex
    Účastník (Participant)

    Tak ja som za najlepší torrent program na Mac kedysi považoval BitsOnWheels a je celkom možné, že ešte stále je najlepší. Vážnym problémom je, že sa už dva roky nevyvíja. Transmission funguje v pohode, dokonca ani rýchlosť sťahovania nie je oproti Azureusu nižšia. Azureus nemám rád kôli jeho zložitosti, ale nič strašné. Strašné je skôr to, že zožerie fakt veľa výkonu, za čo ale z veľkej časti môže mierne debilne implementovaná Java v OS X. Developeri si ale uchovávajú nádej, že update Leopardu bude v sebe zahrňovať aj Javu novej verzie. Ak by ste si chceli sami trošku zrýchliť Java aplikácie (teda aj NeoOffice) a svojsky upgradeovať Javu na verziu 6, pozrite sa na tento článok: http://www.mujmac.cz/art/mm_rss/sw-zpravy-30-11.html

    #115840
    addam.s
    Účastník (Participant)

    Ten Transmission by me ale fakt zajimal, kde je problem. Nekdo rika, ze rychlost v pohode, ale ja kdyz to srovnam treba s uTorrentem tak to je nebe a dudy (nebo jak se to rika :))) I kdyz je spoustu seedu tak se dostanu treba na 60kB/s a nic… Hmm.

    #115843
    dex
    Účastník (Participant)

    Neporovnávam s uTorrent, ale s Azureus(om) má Transmission rovnakú rýchlosť…

    #115847
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Hej transmission 1.0 uz tak nepada, ale je ocividne pomalsi ako je ho starsie verzie, ale aspon uklada data kompaktnejsie a castejsie uklada z cache, tak po recheck data po pade nie je taka katastrofa..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.