Apple MacBook Pro 13” Dual-Core i5 2.3GHz/4GB/320GB/HD Graphics/SD/ SK Klávesnica – detail

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple MacBook Pro 13” Dual-Core i5 2.3GHz/4GB/320GB/HD Graphics/SD/ SK Klávesnica – detail

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    re88ne
    Účastník

pekny vecer ludkovia, chcem sa opytat niekoho „kompetentneho“ ci je tento book o.k. zo vseliakych hladisk, alebo ci je lepsi nejaky macbook air, a aky je rozdiel medzi core 2 duo a dual core i5, co je lepsie a pod. dakujem vopred

dudl
    Účastník

tak urciteeeeeeeeeeee

Sagittarius
    Účastník

Lepsi ako lepsi, zalezi na co by si ho vyuzival.

Ok by mal byt urcite.

Ak myslis vykon, tak je tam urcite znacny rozdiel oproti Core 2 Duo.
    Staci si pozriet Geekbench results browser a najst pozadovane stroje.

Urcite by som siel do neho, ani by som nevahal.

Risko
    Účastník

2. generácia Intel Core i5 Sandy bridge, je určite lepšia volba. Napriek nižšiemu taktu má o 33%-55% vyšší výkon ako predchodca core 2 duo 2.4ghz pričom Intel uvádza nižšiu spotrebu energie. Macbook Air určite „lepší“ nie je, teda určite nie čo sa týka parametrov, Macbook Air je lepší v hrúbke(je tenší),hmotnosti (je lahší) a pre niekoho je výhodou aj rýchle SSD. Spomínaný macbook pro je velmi dobrý, iba že má Integrovanú grafiku, čo ale v dnešnej dobe nie je úplná katastrofa a aj tá dokáže utiahnúť náročné aplikácie/stredne náročné hry v Bootcampe (Windows).

re88ne
    Účastník

dakujem za reakcie, a ktory nema tu integrovanu grafiku??? aky je tam rezdiel? ja nemam sajnu da sa povedat skoro o nicom co sa tyka macbook, este som na nom nikdy nepracoval, takze kazda rada je ok, a v macbookoch sa da menit grafika???ci ramka, popripade ine veci za lepsie po nejakom case

Lens
    Účastník

Jedine co vymenis je ram a hdd. Nic viac nic menej. Vsetko ostatne je na maticnej doske. Ano ten book je ok so vseliakych hladisk :) Nic ine menit nebudes musiet. Ak bude uz velmi pomaly tak vymenis cely boook. Ale neboj nebude. Mozno by bolo vhodnejsie si precitat najprv nejake recenzie pripadne aspon nieco o macbookoch a tu davat jednu otazku za druhou.

re88ne
    Účastník

sorry ale cital som si uz nejake veci, no tu je to lepsie zda sa mi, napise mi tu osoba, ktora mi to povie po lopate a je to :)

re88ne
    Účastník

hej a este nieco, je nejaky online shop, kde si mozem prezriet nejaku velku ponuku macbookov? poznam len i-stores, alza,

Lens
    Účastník

ja viem:) vzdy je lahsie sa opytat a cakat ako hladat :)
    Je taka stranka. Tusim je aj na slovensku google.sk alebo tak nejak. A na hlavnej stranke macblogu je obrovsky buner na tak ho pohladaj :)

re88ne
    Účastník

o tom googli som uz niekde pocul :)

miskosvk
    Účastník

hello, ja som si pred tyzdnom zadovazil prave tento kusok, a oproti mojmu staremu macbook aluminum je to dost krok vpred, na nic necakam, vsetko je svizne, rychle…neviem co viac k tomu napisat :) vsetko zalezi od tvojich poziadaviek, co na tom chces robit a pod..ak to chces mat doma a neprenasat casto tak kupuj, ak casto cestujes, rozmyslaj skor nad airom…
    btw skus predajcov apple na slovnensku, maju tam pekny sortiment, a ceny skoro vsetci rovnake:

mzone.sk
    tracocomputers.sk
    swp.sk

re88ne
    Účastník

dikes miskosvk

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.