Apple a Macbook white

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple a Macbook white

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #63658
    probie
    Účastník (Participant)

    Zdravim Vas vsetkych…

    Tak sa nudim cely den a browsim rozne stranky. Ked som si prechadzal apple.sk a zabludil k macbooku white nieco ma napadlo. Uz minule mi kamos tvrdil, ze white uz je len do vypredania. Nechce sa mi tomu verit, kedze ho upgradovali. No a tu vznikla moja dilema. Zmizne “macbook” z ponuky apple a ostane len “pro” ? Mne osobne by to prislo zvlastne, keby boli v ponuke len same “pro”, takto ked je moznost volby medzi dvoma, je to lepsie, posobi to dojmom, ze je vacsi vyber. Macbook alu nebol v ponuke ani tak dlho a uz je z neho pro :)
    Co myslite, bude white alebo zmizne ?

    A tak trosku na zamyslenie (ja sa fakt nudim cely den :D ), premenuju sa podla vas este niekedy “booky”? Myslim, ze iBook je v podstate akoby macbook a powerbook ako macbook pro nie ? Ale to si len myslim, mozno sa mylim :)

    #167629
    gs_peter
    Účastník (Participant)

    super nuda…

    no, MacBook ostava aj bez privalstku Pro, takze bez obav, len bude v unibody sate…

    #167630
    2.0swan
    Účastník (Participant)

    bola tu myslienka, ze si apple robi priestor a pod nazvom macbook predstavi “nieco nove”

    #167632
    Xavier
    Účastník (Participant)

    Preco by mal pod nazvom MacBook predstavit nieco ine, ako Notebook? :D Mozno narazas na MediaTablet, ale tie majú slabý výkon (podľa tých “spoľahlivých” správ). Ja by som privítal MediaTablet aj na prácu, nielen na bavkanie sa po nete a koncept veľkého iPodu sa mi nepáči. OK, čo sa týka ovládania, takýto koncept by bol fajn, ale ked tam nie je skutočný Mac OS X, tak to nepokladám za plnohodnotné zariadenie.
    MacBook white sa podľa mňa zmení čoskoro na Unibody, ale to by sa zas dosť podobal 13″ Pro. MBook a myši sú poslednými Mohykánmi starého dizajnu a preto by som čakal novú rodinu MacBookov s novým designom, ale bez konštrukcie Unibody, ktorá sa stala hlavnou charakteristikou Pro. No radšej sa nechajme prekvapiť… :D

    #167635
    Frankie
    Moderátor

    Podla mna ten biely ostane. Ved to si podvedome kazdy spaja s Applom – bielu farbu, dokonca maju ten odtien aj patentovany.

    #167645
    Xavier
    Účastník (Participant)

    No, pre nas- obycajnych smrtelnikov je to zatial len vo hviezdach :D Je to uz posledný umelohmotoidný Mac.
    Aspon keby nejak Apple upravil chemicke zlozenie tych svojich, ako tvrdia oni “vysoko kvalitných plastov”, ktoré ajtak z ničoho nič popraskajú. To a ešte výkon je pre mňa dostatočným faktorom, indikujúcim, že pre mňa nie je takýto počítač dosť dobrý. Za tú cenu môžem mať aj NB s magnéziovým obalom, niekoľkokrát vyšším výkonom a Hackintoshom, ktoré fungujé v poslednej dobe lepšie, nežna samotných Macoch. Je to, akoby ste 1o.ooo Sk zaplatili za operačný systém. Je mi to ľuto, ale je to tak. Píšte si tu, čo len chcete, ale musíte pochopiť, že je to tak a neoplatí sa to a platíte hlavne za značku.

    #167670
    renad
    Účastník (Participant)

    xavier:
    tieto debaty sú mierne povedané “o hovne” :)
    nikto ti nebráni si kúpiť Sony a valiť s XP 7 hodín ….

    Mám biely MB (môj v poradí tuším 11 macko) – a nič na ňom po 20 mesiacoch neprasklo, nezožltlo a výkon je v pohode – teda pre mňa úplne na všetko stačí … ovšem ak sa tu nebudeme všetci hrať na profesionálnych srtihačov videa s holyvúdskymi efektami ….

    #167672
    Majlo11
    Účastník (Participant)

    ok,len dodam ze to je nefer porovnanie.porovnat 16,4” vs 13 do toho sony sa samozrejme zmesti viacej kedze je uz rozmerovo vecsi.Ale aby som nebol zaujaty tak sony ma zas BD-ROM,dvojite podsvietenie displeja a HDMI :) Moj subjektivny nazor je taky ze (to ze si clovek zaplati hlavne za to jablcko je pravda) ale pod slovom a logom jablcko sa skryva viac ako su len software,hardware :) uz len pre zaujimavost ze je vedecky dokazane ze pracovanie na jablckach zvysuje tvoju pracu na mac (kreativnost,rychlost,predstavivost a pod. ) Taktiez to moze by sposobene sugeraciou cloveka ze ma jedinecne jablcko,mozno je to fakt.

    tymto asi tiez uzatvaram tazenie :o) a idem si urobit na veceru pecienku z hranolkami :D

    #167674
    Rass
    Zablokovaný

    odbocili ste od temy o bielych macbookoch ku vacnej otazke apple alebo nie apple . Odpoved je jasna vsetkym co maju kus estetickeho citenia v sebe :)

    – tym ze apple “prestal” “vyrabat” alu macbook (resp. ho premenoval a tym zrusuil ) sa bielemu macbooku jednak dostala sanca na posledny upgrade a jednak sa utvorilo miesto pre novy model…
    Ci to bude macbook 13 v novom osateny ale nadalej s plastom alebo sa zmeni dzka uhlopriecky to neviem…
    Ale tak sa mi zda ze citim vo vduchu nieco nove. nieco silne co zase zarazi svet a polka bude zasnut a druha polka nadavat aky nezmysel (no nakoniec uznaju kto je kral :D)
    cito bude : tablet,netbook, konzola alebo nieco uplne nove …to mozeme len hadat…

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.