Apple

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56773
    Suno
    Účastník (Participant)

    MLN, zacal som s tebou celkom dobre vychadzat, a zamkol si temu o Apple produktoch dovezenych z usa, neviem preco, ale dal si tam prispevok na 4. strane kde bola aj fotka “dokazovy material” a v jednom z nich bola aj moja tema zaciarknuta cervenym, bola ot tema Acquisition. Povies mi laskavo preco si tam vyznacil aj tu temu? Acqusition mam zaplateny vyse 2000 Korunovym poplatkom, tak si vyprosim aby si tu daval do fotky moju temu kde sa vobec netykalo o warez ani nic podobne!

    PS.: Tato tema je v Hardweri len preto, aby si ju nas uzasny MLN vsimol.

    #119871
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Suno, relax. Ľutujem, ale tému zamkol administrátor Dominik Balogh, rovnako ako zmazal dva príspevky, ktoré nasledovali po tom jeho ešte pred zamknutím. Napísal svoje stanovisko. K ničomu ďalšiemu ho nútiť nejdem, aj keď sa mojim odporúčaniam vyhol. To je však jeho vec a ja ho do toho nejdem tlačiť. Oznam o tom, že tému zamkol, doplnil editovaním svojho príspevku. Takže… snáď už ostáva len spomenúť, že odblokovanie je ilegálne (ahoj, nemo :D).

    Myslím si, že je zbytočné ironicky ma nazývať úžasným. Nie je to pekné, ak to nemyslíš vážne a skutočne si nemyslím, že som konal protizákonne alebo nejako inak proti etike, aby som si takéto pomenovania vyslúžil. Tu ide o to, že máte rozdielne názory. Ja Vás takto neurážam.

    Tvoju tému som vyznačil preto, pretože väčšina obsahu Acquisition (resp. siete Gnutella myslím) je ilegálna. Vyznačil som teda témy, ktoré mali potencionálne ilegálny obsah. Je veľmi sporné, či rady súviseli s warezom, ja som Ťa z jeho sťahovania a zdieľania neobvinil.

    #119914
    Suno
    Účastník (Participant)

    Okay, Milan, ale chytili ma nervy, lebo ak sa da vsetko poctivo platim, az na par vynimiek, takze nevidel som dovod v blokovani tej temy, ani som nezakladal temu o odblokovani iPhonu, len som reagoval na tie ktore uz otvorene boli. Dalsia vec, existuje nejaky dokaz ze odblokovanie iPhonu je ilegalne? Ved ty si s tvojou vecou uz mozes robit co chces ked uz ju mas raz kupenu, ci nie?

    #119915
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ja Ťa chápem. Keď som to vyznačoval, išiel som podľa názvov. Okrem toho, moje označovanie nemalo zahŕňať témy, ktoré by mali byť zablokované, ale témy, ktoré majú potencionálne ilegálny až ilegálny obsah. Zamkýnanie alebo mazanie by sa posudzovalo osobitne.

    Čo sa týka iPhone, ja som Dominikov príspevok do tamtej témy pochopil tak, že so mnou súhlasí, respektíve tiež hovorí, že odblokovávanie je ilegálne. Nechcem to veľmi rozoberať, lebo zase príde jeden nemo a bude tvrdiť opak. Už len čistá logika nám hovorí, že ak AT&T platí za exkluzivitu používania iPhone v ich sieti, dohliadne na to, aby bolo jeho používanie v iných sieťach porušením ich práv.

    Dôkaz predložiť nemôžem, pretože k ich dohodám nemám prístup a iPhone som nikdy nemal, takže neviem, či Dominikom spomínané licenčné podmienky musíš prijať aj pri pripájaní odblokovaného iPhone k iTunes. Ak je to tak, dôkaz mám. Hovorím samozrejme o odblokovávaní operátora, nie o jailbreaku.

    #119916
    Anonymný
    Neaktívny

    MLM: zamkli ste mi temu s predajom pouzivaneho iphonu. OK, beriem, vase rozhodnutie. Ale, mozes mi tam aspon doplnit jednu vec? Nech sa mi ludia ozyvaju na mail? Dakujem.

    Inak neviem, co som tam urobil zle, ale asi to bolo tym, ze som neuviedol cenu a mozno odkial som??? Ale do buducna….trosku casu by ste mohli dat na opravu. Vyzera to tak, ze volite neprimeranu cenzuru. Potom tu mame viaceri pocit ze forum na macblogu moderuju ludia, ktori to nezvladaju ;-P
    Dakujem, neberte to ako kritiku ale ako namet na zlepsienie.

    #119918
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Čas sa nedával ani v predošlých témach, kde zamkýnal Tommy_Verceti, takže som postupoval rovnako. Neprimeraná cenzúra to rozhodne nie je, pretože napriek tomu, že sú tie pravidlá prízvukované už niekoľko mesiacov, užívatelia na to kašlú.

    Tému som odomkol, avšak pridajte si tam aspoň približnú cenovú predstavu, alebo cenové minimum. Ďakujem

    #119919
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Neviem, ci je odblokovanie telefonu ilegalne. Viem len, ze zasah do softwaru iPhone je porusenie zmluvy, s ktorou musi uzivatel pri pripojeni iPhone k iTunes suhlasit.

    #119924
    Anonymný
    Neaktívny

    dakujem.

    #119999
    Suno
    Účastník (Participant)

    Dobre, Milan, nevadi, kaslime na to, myslim ze mozes zamknut alebo vymazat temu, vyriesili sme to.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.