Kto by bol taký dobrý a by mi dal email a heslo na app store kde su zakupene niake hry lebo ja este nemam IB taže …. 1000%diskretnost to ide len o pomoc ked sa tunaide taký tak napište na [email protected] určite sa dohodneme pošlem dáky program ako protihodnotu ktory je zakupeny orginal prosim také si nechajte ze dalsi trkvas nie som zvedavy tak ani radsej nepiste ked mi ho date odvdačím sa ďakujem.
2 Frenky – velmi rad ti poskytnem moje prihlasovacie udaje na App store, mam tam hry a aplikacie asi za 500€, urcite si nieco vyberies. Poprosil by som len dopredu ako protihodnotu, prihlasovacie udaje na bankove konto tvojich rodicov, cisla ich kreditiek s polu s ochrannym kodom, cislo obcianskeho, adresu a ostatne osobne udaje (vcetne pristupov na tvoje gmail a Facebook). Po odoslani a prevereni pravosti udajov, ti odoslem zelane pristupove udaje na moje Apple ID konto.
ahoj frenky, dam ty moje meno aj heslo, ale chcem za to nejaki symulator vareňja, nemas take nyeco ? ja mam na tom ucte nejake hri ale len take obicajne za 79 centou..
Frenky daj najprv pokus. chod do nejakeho autosalonu, nech ti daju nejake kluce od auta, ze by si sa chcel povozit, pripadne si ho aj nechat, ale ze prachy zatial nemas :)