Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Aple TV 3. generacia
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 6 months od
mykyno.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2013 o 6:24 #91684
mykyno
Účastník (Participant)Ahojte,
mam v plane si kupit Apple TV, ale vobec nemozem o nej najst informacie, ktore potrebujem. Zaujimali by ma veci ako:
– som v Kanade a ked si ju tu kupim bude mi potom bez problemov fungovat doma ?
– dokazem tam prehrat napr. AVI + titulky
– ako je to s tymi zivymi sportovymi prenosmi (ked uz zacina to NHL)
– streamovane veci sa prenasaju v ramci siete alebo to ide nejak cez internet (niekde pisu tak, niekde tak)
– dokazem Apple TV ovladat napr z viacerych Mac bookov, priapadne iPadu ci iPhonu?
– ovladac z Apple TV funguje pre Mac book? :)
– „pouzicovna fimov“ je rozdelena na nejake regiony alebo ma nejake regionalne obmedzenia? (nakolko to planujem kupovat v Kanade)ak mate este nejake prakticke informacie, budem rad ked mi ich napisete.
Dakujem
16. januára 2013 o 10:00 #343400gman
Účastník (Participant)to nemas lepsie cosi ako roku s netflixom amazonom a neviemcim vsetkym?
16. januára 2013 o 10:09 #343402Remo
Účastník (Participant)1. ano bude ti fungovat, ja som kupoval v USA, len kabel vymenis, kedze ma iny steker
2. prehrava len filmy z iTunes library cize len podporovane formaty mp4 ale ak si do nich vlozis titulky pojde ti to
3. v kanade ti to pojde na SK myslim nie…
4. zalezi co myslis streamovanim, ak obsah z ipady, iphone a NB, tak idu po rovnakej wifi
5. ano dokazes ovladat, staci len appka
6. ano funguje, niekedy az moc :)
7. pozicovna funguje16. januára 2013 o 10:19 #343403Hurfo
Účastník (Participant)Aj napriek tomu ze nemam Apple TV pokusim sa ti odpovedat.
Ked ju kupis v Kanade bude fungovat aj na Slovensku dolezity je ucet v iTunes.
Titulky pokial niesu v zakupenom filme nedostanes do Apple tv.
zive prenosy netusim ale skor nie.
Stream ide cez internet priamo z iTunes na lokalnej sieti vies prehravat obsah napriklad z macbooku kde budes mat pusteny iTunes a v nom pridane filmy.
Myslim ze s ovladanim problem nebude kedze to ide u inych zariadeni.
Ovladac by mal byt identicky ale fungovat bude myslim len s verziou Macbook PRO.
Cely itunes je rozdeleny podla regionov. Ked si zalozis konto Slovenske budes mat obsah aj so slovenskym dabingom.Skus si pozriet alternativu Western Digital HD TV Live. Je to podobna vec akurat bez Applu a povinnosti obmedzovat sa na ich iTunes. Mas ale pristup do lokalnej siete a na USB disky pripojene k prehravacu. Rovnako prehrava obsah z internetu. AVI, MKV ci ine formaty prehrava vo Full HD a s podporou titulkov aj so SK/CZ diakritikou. Prehrava MP3, fotky, Internetove radia a mnoho dalsich veci.
http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=33016. januára 2013 o 11:57 #343414matelo
Účastník (Participant)cau, mam apple TV asi mesiac. co sa tyka tych sportovych streamov, myslim ze NHL tam nie je (tusim iba NFL, nie som si isty). Kazdopadne ak by si si kupil subscription tak by to malo ist.
Co sa tyka tych avi s titulkami, riesim to tak, ze ten film zapnem na macbooku a cez AirPlay ho streamujem na apple tv. funguje to super, je to vlastne ako keby si prepojil Macbook a TV cez HDMI, ibaze to mas bezdrotove.-Streamovanie z mac, iphone, ipad ide v lokalnej sieti
-ovladac funguje bohuzial aj pre macbook, cize sedis v izbe, chces ovladat appletv ale zaroven sa ti ovlada ja macbook (musel som v macbooku vypnut infraport, inak som to nevedel osetrit)
-pozicovna funguje na zaklade apple id (itunes account). cize ak mas kanadsky a zapojis apple tv na slovensku, tak logicky itunes account bude kanadsky stale:)celkovo je appletv za tu cenu bomba
16. januára 2013 o 12:24 #343423modemw
Účastník (Participant)no ja by som dodal, ze titulky sa daju dat do filmu. je na to program, vola sa Subler, najlepsie na nom je, ze na ti stiahne na zaklade mena filmu aj tagy ako herci, reziser, artwork, ak ma nazov skomoleny napr. Avatar.1080p.Public[HD]_Jank0Hr4sk0 a neviem este jake znaky tak si mozes aj v internom vyhladavani najst
16. januára 2013 o 12:42 #343426raul
ModerátorNo a potom si este mozes spravit JB, viac tu:
https://www.macblog.sk/forum/discussion/30555/?Focus=231296#Comment_231296
(na najnovsiu generaciu este JB nie je..)
16. januára 2013 o 18:18 #343483mykyno
Účastník (Participant)dakujem za odpovede a typy :)
mam macbook pro, tak hadam ten ovladac pojde (a mozno buem vypinat aj ja ten infraport :D)
roku a Western Digital HD TV Live nepoznam, ale do buducna budem chciet streamovat obraz z iphonu/ipadu na projektor a tieto zariadenia mi to asi neumoznia.
ako nie som za alternativy, ak su lepsie :)
a NHL hadam pojde.. mozno preto nejde lebo sa nehralo doteraz (bola vyluka)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.