Ako stiahnem z ipad 2 foto do pc ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ako stiahnem z ipad 2 foto do pc ?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Flexo
    Účastník (Participant)

Nazdar mám problém že neviem ako si stiahnem fotky z ipadu do pc poradíte mi ?:-)

Lens
    Účastník (Participant)

Zapnes webcameru a nafotis displej… Koxo…

iCloud,iPhoto, aperture, autoimporter,imagecapture…
    Ak has win tak nejaka winshit utility na stahovanei z beznych fotakov. Ale malo by to vyskocit samo.
    Inokedy by som to nerobil ale teraz pre istotu pripomeniem ze musis iPad spojit kablom s USB slotom :)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

pripojis kablom k pocitacu a vyhodi ti okno co chces – uplne hore mas fotky. Kliknes a stahujes fotky.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Z iPadu do PC – keďže PC tak predpokladám že tam máš Windows :-) skús po pripojení iPadu pozrieť Tento počítač a tam možno ukáže pripojeny iPad a po kliknutí by malo ukázať fotky (ako keď pripojíš klasickú kameru). Nie som si tým síce istý, ale za jeden dvojklik na pozretie nič nedáš :-)

RioM
    Účastník (Participant)

Najjednoduchšie je používať Photo Stream a fotky sa do PC dostávajú automaticky: http://www.apple.com/icloud/features/photo-stream.html

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Nuž napr. pre mňa nie – Windows mám XP, na Macu OSX SL a tam iCloud nejde (vrátane PhotoStreamu)

ipodkapo
    Účastník (Participant)

ak mas winxp ta otvor tento pocitac tam si najdi napr.: tvoj ipad sa vola xxx ta si najdi xxx bude to oznacene ako kamera externa otvoris a skopirujes

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Oni sa bavia o iCloude a Photostreame.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.