Ako opraviť zapadnutý Power button?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Ako opraviť zapadnutý Power button?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #87221
    framil
    Účastník (Participant)

    Ahojte, zrazu mi zapadol powerbutton a nechce mi zamykať iphone. Musim veeelmi pritlacit, aby slo. Pozeral som na youtube, no chcem sa opytat, ci niekto nevie, cim sa to stalo a ci sa to da svojpomocne opravit. dakujem.

    #318178
    Daxisko
    Účastník (Participant)

    No tak zaprvé, určite do toho netlač ako somár lebo si to poserieš ešte viac a po druhé choď s tým niekam do opravy iphone, nebude to stáť majland ale aspoň ti iphone pôjde naďalej.

    #318182
    sairik
    Účastník (Participant)

    serus, napis mi na opravma@gmail.com , pomozem ti :)

    #318183
    uniqat
    Účastník (Participant)

    hlavne ze na fore maju uzivatelia zakazane si robit reklamu za vlastnym obocovanim. boh vie na co sa to vztahuje. lebo tu funguje tolko “servisakov” na vlastnu past ze ja byt adminom tak rozdavam bany

    #318206
    potkan666
    Účastník (Participant)

    uniquat: chalan pisal o pomoc. niekto je ochotny venovat svoj cas na pomoc a samozrejme to nebude robit zadarmo, no vyrazne lacnejsie ako servis. Takze tvoj komentar nechapem. Pride mi hlupy a dost zcestny. Ked nevies pomoct nepis. Zato by si mal dostat podla mna BAN ty, nakolko tvoj prispevok sa neda oznacit inak ako spam, nehovoriac o tom ze nan nik nie je zvedavy.

    K teme:

    Skus stlacit roh iphonu a tak klikat na ten button, mal by sa rozhybat. Myslim, palcom tlacit na cast kde je sklo iphonu a ukazovakom tlacit presne oproti.

    #318208
    petto16
    Účastník (Participant)

    Odporucam ti sairik -a, mne opravoval podobny problem, uplna spokojnost z mojej strany. Opravil v podstate na pockanie a lacno.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.