Ako odinstalovat WinXP

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Ako odinstalovat WinXP

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #55707
    konig
    Účastník (Participant)

    Zdravim, som v macovsky zelenac. Mam par otazok:
    1.Dostal sa mi do ruk imac s nainstlovanym Tigrom a WinXP cez paralel desktop. Bohuzial, v pripade windowsu ide o jednouzivatelsku verziu, ktoru treba zaregistrovat a pocet registracii pre tuto kopiu XP uz je minuty. Chcel by som ju preto odinstalovat, bohuzial, neviem ako na to.
    2.A vobec, ak sa obecne odinstalovavaju aplikacie v os tiger?
    3.A ako potom nainstalovat legalnu ver.XP aby fungoval cez Parallel desktop?

    #113126
    mha
    Účastník (Participant)

    add. 2
    Aplikaciu odstranis, tak ze ju drag and drop hodis do kosa. Ak chces aplikaciu odinstalovat dokladne aj z jej nastaveniami je mozne pouzit aplikaciu na to urcenu, napr. AppCleaner, ktora vyhlada vsetky nastavenia v systemovyh foldroch a ponukne ich na vymazanie. Odinstalovanie cez drag and drop sice necha na disku subory z nastaveniami, ale je treba poznamenat, ze to nejako vyrazne nepriaznivo neovplyvnuje vykon systemu ako v inych OS.
    Niektore aplikacie maju samostatny instalator, ktory potom treba pouzit na odinstalovanie.

    #113127
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Konig staci ti PD hodit do kosa (ked ma unistaler tak odinstalovat ale nemyslim si) a tym padom vymazes aj XP. Presne jak hovoril MHA v macose sa vedsina programov instaluje alebo odinstaluje systemom drag and drop (aplikacia.dmg) a su aj v podstate “instalacne aplikacie” (aplikacia.pkg) ktore sa v podstate istaluju ale v podstate nieje potrebne ich odinstalovavat staci ako MHA spominal mat free aplikacie CleanApp alebo AppCleaner a ten ti pekne vycisti vsetko.

    Jednoducho nainstaluj legalny PD pusti si ho a tam naistalujes XP. Spravis si napriklad v home zlozku Windows a pod nou budes mat len taky jeden velky hlavny subor ktory ti bude rast na zaklade toho kolko budes mat v XP dat.

    Ja sice nemam Win na mojom Macu ale kolegovia co potrebuju Win (na niake intranetove spravovanie ktore vyzaduje iba IE) mi vraveli ze VMware sa im zda lepsie ako PD. (Zevraj je to rychlejsie ale je to len subjektivny nazor mojich kolegov).

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.