Ako je to s rodinnou licenciou Mac OS X Leopard?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Ako je to s rodinnou licenciou Mac OS X Leopard?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #55349
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    (presunute, napisal uzivatel Marek)

    aky to obmedzenie licencie uz moze mat efekt na drzitelov macbookov napr. ktori ako napr. ja su svetobeznici, studuju alebo tak podobne a su vsade inde len nie na adrese trvaleho bydliska, ale chcu sa proste len spojit aby to mali lacnejsie? mozno sa mylim ale je to podla mna riadna *****ina toto obmedzenie ked to nikto nijak nemoze kontrolovat (dufam) alebo zistit na aky ucel sa pouziva taky alebo onaky pocitac su s takymto vyhlasenim hrozne trapni

    #110980
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Myslim ze aj ked pojdes studovat mimo SK, alebo mimo mesta, tak trvale bydlisko si asi nebudes menit pokial si nekupis v novom posobisku byt, alebo dom a zmenis si trvale bydlisko (tym padom ti uz je asi jedno ci mas jednu licenciu svoju, alebo pre 5 ludi v domacnosti, ked mas na ten dom ako student tak 4000 sk na system asi uz nebude problem si myslim).

    Proste Family licencia je pre ludi v jednej domacnosti a hlavne nie pre firmy!!! to je dolezitejsie info ako niaka familia.

    Priklad:
    Otec ma Mac Pro, syn ma MBP, dcera MB a matka iMac, byvate vsetci doma tak si kupite Family licenciu, lebo sa to opla. Ked sa zoberes prec to nevadi, lebo si neprehlasujes trvale bydlisko. Aspon tak som to pochopil ja s licencie, ktoru som chcel kupit kym so nedosiel na to ze je to non-commercial use. Co je pre mna hlavna info.

    #110982
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Este jedna poznamka vola sa to ze Family Pack ziadny my best friends pack ani top 5 friends pack cize uz z nazvu je pochopitelne ze je to Rodinny balicek urceny pre rodinu. (nepoznam iny os ktory ma tuto moznost kupy). On sa aj tak registruje na jedneho cloveka, cize asi na hlavu respektive zivitela rodiny (moze aj na matku ked je muz pod papucou:-) ktory ma doma viac ako jeden Macintosh.

    Cize co je na tom zle? Pre rodiny je to dobra cena. Uz pri dvoch kompoch sa to proste oplati a to este na 3. mas licenciu.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.