ako dat filmy do iPad?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes ako dat filmy do iPad?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Príspevky
  • #76367
    kristina11
    Účastník (Participant)

    mam MacBook Pro a iPad, ale neviem, ako mam filmy z macbooku preniest do ipadu. potrebujem nejaky konvertor formatu alebo nieco? ak ano, aky?

    #257046
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    1) prekonvertujes video napr cez HandBrake (je vynikajuci a zadarmo) na format ktoremu bude iPad/iPod/iTunes rozumiet = H264,m4v,mp4,mov. video naimportujes do iTunes a potom nasledne zosynchronizujes iPad.

    2) nebudes konvertovat nic, stiahnes si do iPadu jeden z programov ako napr Buzz Player alebo CineXPlayer, ktore vedia prehravat aj applom nepodporovane formaty ako je DivX, mkv a pod. Filmy nahras jednoducho cez iTunes File Sharing.

    #257058
    Jaem
    Účastník (Participant)

    odporucam riesenie c. 2 – 1,59€ za Buzz Player je smiesna suma a cakat hodinu, kym mac skonvertuje jeden film je na zabitie.
    A este odporucam program Air Video – nic nemusis nahravat do iPad-u – prehravas filmy ulozene v pocitaci

    #257061
    mike
    Účastník (Participant)

    Jaem – suhlas, cez ten HandBreak to ide straaaaaaasne pomaly…

    #257092
    murriik
    Účastník (Participant)

    mňa zas zaujíma, či neexistuje nejaký externý modul, kúsok hardvéru ktorý by konvertovanie zrýchlil alebo tak nejak .. máte s niečím takým skúsenosti, hm?

    #257095
    wakkee
    Účastník (Participant)

    este je moznost pouzit iny player a nahrat tam filmy v divx alebo xvid formate.

    #257142
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)
    #257146
    wakkee
    Účastník (Participant)

    hehe cital som len otazku a poslednu odpoved :)
    ten buzz player odporucam aj ja, sam ho pouzivam

    #272195
    SimonaPek
    Účastník (Participant)

    Potrebovala by som poradit. Stiahla som si spominany program Buzz player do ipadu ale neviem ako pokracovat. Ako tam dat tie filmy? dakujem

    #272203
    Jaem
    Účastník (Participant)

    pustis iTunes, vlavo kliknes na ipad, potom hore vyberies apps, zarolujes na spodok stranky. Tam kliknes na Buzz a uz len do okna napravo tahas filmy…

    #272242
    Anonymný
    Neaktívny

    nezabudni si ich zsynchronizovat s ipadom lebo ked len tak tahas ako pisal džem (jaem) do itunes tak smola film si nepozries

    #272278
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    @111dzinda
    pri iTunes file transfer (popisany vyssie Jaem-om) NETREBA synchronizovat. Hned sa to nahra do aplikacneho data space a napr. v pripade aplikacie Buzz Player ziadna smola lebo film si len tak pozries aj bez synchro.

    #309604
    ibatak
    Účastník (Participant)

    tiez som si kupil buzz player po precitani tejto diskusie…. Lenze niektore filmy mi neprehrava plynule, je tam obcasne spomalenie, niektore sa dokonca ani nezobrazia spravne, zobrazia sa s farebnymi plochami. robi to aj pre format avi, aj mkv…

    neviete co s tym?

    #309608
    iUser
    Účastník (Participant)

    Najcistejsie je dat skonvertovat na vecer seriu filmov cez handbrake a rano ich zosynchronizovat cez itunes. Nic v zlom, ale tieto aplikacie, hlavne video prehravanie tretich stran ako buzz player a podobne stoja za nic,
    uz mi aj raz padol, odinstaloval som to. Aj tak ci tak to musim hodit do itunes, tak ma uz nezabije ak sa mi konvertuju filmy ked spim.

    #309615
    spoti
    Účastník (Participant)

    …aj ja som uz vyskusal asi vsetko ohladom filmov v iPade…pred par dnami som ale nasiel momentalne najlepsi sposob “konvertovania” filmov (primarne mkv) do formatu pre iPad. Aplikacia sa vola iFlicks. 6-8GB HD film v mkv prerobi na m4v (mp4) za menej ako 7min (4 rocny MacBook Pro s SSD). Netreba nic nastavovat (akurat si vybrat format pre iTunes a kde si chcete film ulozit a ci si ho chcete nechat automaticky pridat do iTunes kniznice). Aplikacia automaticky najde meta tagy k filmu a doplni aj cover. Ked si film potom date do iPadu v appke Videos sa pekne ukaze cover a po otvoreni vsetky info o filme (rezia, herci, kratky obsah atd.). Ked mkv subor obsahoval aj chaptery tie sa tiez prekonvertuju, tak isto aj titulky. Aplikacia automaticky prida aj AAC 2.0 zvukovu stopu potrebnu pre iPad/iPhone/iPod, povodnu ked je v AC3 ponecha, ked je v DTS tak prekonvertuje do AC3 s 640kbps datovym tokom, tymto sa zaruci kompatibilita so vsetkymi iDevice (vratane Apple TV) a HW dekodovanie pri prehravani v Quicktime na Macu. Je to “must have” appka pre vsetkych co chcu pozerat HD filmy z alebo na iPade. Ja si ju neviem vynachvalit.

    #309624
    iUser
    Účastník (Participant)

    to spoti: vyzera zaujimavo, vdaka za tip.

    #309684
    ibatak
    Účastník (Participant)

    dakujem za rady spoti a iUser. Nakoniec som zistil v popise Buzzplayera ze tak ako format avi tak aj mkv podporuje len do urciteho rozlisenia. takze som sa chvilu krutil po nete a zistil som ze este AV player moze byt dobrou alternativou prehravania filmov (ak niekto naozaj nechce tie filmy pred tym konvertovat). A naozaj je. to co v buzze neslo ide v AV bez problemov. Dokonca sa mne osobne viac pozdava. Ak raz budem menej lenivy tak vyskusam iFlicks.

    #337287
    Milan juhás
    Účastník (Participant)

    viete mi prosim vas pomoct, stahol som si BUZZ player na prehravanie filmov v ipade a vobec mi nejde zvuk, nevie mi niekto poradit kde to mozes nastavit???

    #337296
    Milan juhás
    Účastník (Participant)

    alebo ako dostanem filmy a akeho formatu do Ipadu?????

    #337297
    poper
    Účastník (Participant)

    skus hociaky otvorit v itunes a pripoj ipad

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.