- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Ake 2.1 repro k iMacu, do 200 Eur
Tak rozhodnute este nie je… som tlaceny do reproduktorov bose. Aky je medzi nimi a logitechmi rozdiel? lebo tie bose su ovela mensie a nikde nepiseu ich vykon. ako asi hraju silno? Urcite ze zvukovo lepsiu kvalitu maju ako logitech.
(hovorime o logitech Z2300 a Bose companion 3)
neviem ci boli spomimane,ale k bielemu macbooku ladim s bielymi Logitech Z4i a maju naozaj krasny zvuk,chudence uz zvucili aj dozvuky dva krat,a vedeli vrieskat na celu chalupu :) ale samozrejme okrem vysokej hlasitosti disponuju velmi cistym zvukom,krasnymi basami a celkovo dost pasuju k mbw :)
ja mam JBL Creatures II. paci sa mi ich dizajn, su efektne, malicke a hraju fakt vynikajuco!
Tak uz je kupene…Bose Companion 5 :-) Dufam ze to nie je zla kupa.
urcite nie…je to velmi dobra kupa…gratlujem…Bose je znacka a hlavne perfektna kvalita z cistym a nadhernym zvukom
Mám dotaz, repra mám klasický analogový 2.0 … iMac má pouze digitální výstup. Lze to řešit jen nějakou redukcí to musí jít přes nějaký reciever. Pls poraďte.
iMac (ako aj vsetky ostatne sucastne mac-y) ma hybridny analog/opticky vystup.
Cize obycajne 2 resp 2.1 repro tam vopchas uplne bez problemov.
harman/kardon sound stick 2 som mal v uk a uprimne povedane je to shit repro…urcite ich nedoporucujem.
radsej nejake aktivne studiove repro. aj tie bose nic moc..