Akceleracia a senzitivita mysi

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Akceleracia a senzitivita mysi

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55946
    depi
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    obcas by som k mojmu MacBooku potreboval pripojit aj mys, najma pri praci s grafikou. Vlastnim opticku mys znacky Genius, ktora funguje okamzite po zapojeni. Problem vsak nastava s jej pohybmi. Aj pri nastaveni najvyssej rychlosti su pohyby stale pomale a najhorsia je “akceleracia”, kedy pri pomalych pohyboch mys akokeby “sekala” – skackala.
    Mna by zaujimalo ci aj niekto z vas ma takyto alebo podobny problem a akym sposobom ste ho riesili. Ja som videl nejake externe aplikacie, ktore dokazali spravanie mysi upravit (MouseZoom, iMouseFix – free a niekolko platenych), skusal som zatial tie free riesenia ale stale to nie je ono.

    BTW: maju podobne spravanie aj mysky Mighty Mouse od Apple?

    #114663
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    1. V istej miere sa to da nastavit v System preferences, co asi uz aj tak vies.
    2. Migty mouse si rozhodne nekupuj. Ide vcelku plynulo, no je to ohromny piece of junk.

    #114665
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    čo máš proti mighty mouse? mne sa strašne páči bezdrôtová verzia :) super dizajn žiaden adaptér kábel nič všetko čo potrebujem … a vhodná aj na prenos a aj na stôl :)

    #114667
    depi
    Účastník (Participant)

    Rozhodol som sa teda vyskusat komercne riesenie (USBOverdrive – http://www.usboverdrive.com/USBOverdrive/), vyzera to, ze je to zatial naozaj dobre riesenie, len skoda tej ceny – $20 za nieco co by mohlo byt v systeme defaultne integrovane.

    #114676
    mrzo
    Účastník (Participant)

    pohyb mysi v MAC OS je jedna z veci ktore ma fakt zeru – akceleracne krivky su uplne na prd a akceleracia ako taka sa neda nijako vypnut – vyskusal som uz nejake riesenia ale nicim sa mi nepodarilo akceleraciu vypnut uplne – ak poznate niekto nejaku fintu budem rad ak sa o nu podelite (nemate niekto skusenost ci aspon ovladace ku konkretnym mysiam – microsoft, logitech … – to dokazu ci to je obmedzenie systemu ?)

    #114935
    photosphere
    Účastník (Participant)

    kde robis s grafikou ako to ze nemas tablet??? tam je to uplne bez problemov…

    #115085
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Tak som konecne vyskusal USB overdrive. Slape fantasticky, fantasticky.

    Na moj wireless presenter 8000 som konecne nastavil, co neslo v Intellipoint, Steermouse, systeme ani inom akomkolvek softe co som skusal. A ani sa nebije s intellimouse, tak mi ostali aj nastavenia na tlacitka a presenter. Parada. Mimochodom ani to by nebol problem, lebo to ma daleko rozsiahlejsie nastavenia ako Intellipoint.

    Mozem len doporucit.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.