Airport Extreme – 2 Wifi siete

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Airport Extreme – 2 Wifi siete

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Bugaboo
    Účastník (Participant)

Zdravím, teraz najmä majiteľov Airport Extreme.
    Dájú sa na Airport Extreme vytvoriť dve (alebo aj tri) nezávislé wifi sieťe? V manuáli som našiel iba ešte akúsi sieť pre hosťov a ak som správne pochopil to by mala byť vlastne druhá wifi sieť bez prístupu z jednej sieťe do druhej.
    Airport Extreme ešte nemám.
    Budem veľmi vďačný za odpoveď.

hatto
    Účastník (Participant)

je to jedna a ta ista wifi, len je obmedzena – nepripojis sa na pocitace v sieti. sluzi to napr. ked sused potrebuje sa cez teba pripojit na internet, ale ty nechces aby sa ti nahodou nedostal do tvojho pc.
    viac sieti sa neda vytvorit (ale to je len moj nazor zalozeny na logike:)

Bugaboo
    Účastník (Participant)

Podľa toho čo som čítal v manuáli sa dá pre tú sieť pre hosťa nastaviť úplné iné šifrovanie, čiže je to úplne iná druhá sieť, hádam aj s inou IP, aspoň ja si myslím.
    Neviete sa ešte niekto k tomu vyjadriť?
    A práve toto potrebujem dve rôzne sieťe, bez možnosti dostať sa z jednej do druhej.

andrejtom
    Účastník (Participant)

mam sice TimeCapsule 3 grneracia ale je to to iste len z diskom a tam sa da vytvorit :

1: tvoja siet
    2: siet pre hosta (ine nastavenia siete) nemoznost pripojit na tvoju siet len Internet

Bugaboo
    Účastník (Participant)

andrejtom: díky moc, a ešte prosím ťa vieš mi napísať aké IP rozdáva DHCP na jednej a aké na druhej hosťovskej sieti? Resp. aj to sa dá nastaviť?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.