3 Problémy MacBook Pro A1150

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 3 Problémy MacBook Pro A1150

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Dobrý večer,

chcel by som vás poprisť o pomoc pri mojich 3 problémoch s MacBookom Pro model A1150.

1.) V mojom Macu mám OS X 10.5.6. Chcem sa opýtať či mám upgradovať na OS X Mountain Lion. Alebo ktorý OS X ešte unesie tak aby nesekal. A pracoval plynule.

2.) Chcem aby keď zavrem lid (Display) tak sa nedal do módu spánku. Aby jednoducho nespravil nič, a keď ho otvorím tak aby pokračoval v práci tak ako sa to dá nastaviť vo Windowse (Choose What computer do wehn I close the lid) Je nejaké riešenie?

3.) Mám v ňom Safari verziu 3.1.2. No mám problém že ma nehce pripojiť na Facebook chat, neustále vypisuje Chat Disconnected a dookola načítava stránku a furt nič. Aké je riešenie?

Za pomoc ďakujem.

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

A ešte ked ho štartuje, a chcem ho naštartovať normálne, tak mi iba spustí cd mechaniku a hdd vydá akýsi zvuk a vypne sa. Musím ho štartovať tak že podržim dlhšie štartovacia tlačítko. A az vtedy sa zapne. Je na toto riešenie?

MoRFi
    Účastník (Participant)

2, no sleep extension. Pozri najprv ci podporuje tvoj OS. Ostatne neviem poradit.

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Dakujem nasiel som Caffeine. A podporuje od verzie OS X 10.5 :)

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

No a problém so Boot som vyriešil….no teraz mi vypisuje No batteries….nechápem…

Lixx
    Účastník (Participant)

Ak sa nemylim tak mas MacBook 1.1 ( Early 2006 ) . Maximalny podporovany MacOs je 10.6,Snow Leopard.
    Snow leopard je vylepseny Leopard, urcite aktualizuj. Ziskas App Store, novsi iTunes a podporu novsich aplikacii.

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Lixx : ďakujem za radu. Budem updatovať :)

raul
    Moderátor

A sprav aj restart PRAM a NVRAM…

eraserv6
    Účastník (Participant)

Na zatvorenie displeja bez spanku pouzi InsomniaX

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

raul : Skúsim. Ale rozmýšlam že spravím aj RAM reset (odstránim obidve ramky bootnem, dam iba jednu bootnem a uvidím čo to spraví) :)

eraserv6 : skúšal som to ale spadol pri tom systém :D

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.