2. marec 2011 alebo Co bude predstavene

Domov Diskusné Fóra Ostatné 2. marec 2011 alebo Co bude predstavene

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 47 )
  • Autor
    hatto
    Účastník

idem trosku rozprudit debatu:)

co si myslite, ze bude zajtra predstavene?
    ipad je viac menej isty, zrejme aj novy iOS, ale co dalej, popripade aky bude iPad2? teda ja osobne si nemyslim ze to budem len ipad.

mna by celkom potesil novy iWork

marekh
    Účastník

určite by mohli aktualizovať aj iPod Classic ;)

eFkoOo
    Účastník

kedze som niekde cital ze to nie je len ipad event ale celkovo media event, kde byva zvykom aktualizovat aj zvysok ipod rodinky, tipujem ze ten classic by mholl byt, par tyzdnov/mesiacov dozadu sa spominal nejaky rumor o vacsich diskoch ktore sedia do classicov, no nehajme sa prekvapit :) kazdopadne, ak to naozaj bude media event, neviem ci by bolo vhodne predstavit iWork, aj ked boli spravy ze zaciatkom 2011 aktualizuju aj ten….sak nechajme sa prekvapit…na iphone je moc skoro, co? :P

Frankie
    Moderátor

Pravdepodobne len iPad 2 a možno nový iPhone. iPod Classic nebude určite aktualizovaný. Jeho funkciu nahradí 128GB iPod Touch.

edit: MobileMe zadarmo je tiež zaujímavá vec :) Dúfam, že niečo také bude.

hezo
    Účastník

potešilo by ma:

MobilMe zadarmo :) a nový iWork …

Bugaboo
    Účastník

konecne by mohli trocha mysliet na to ze aj Slovensko existuje…

edit: a samozrejme mobilme zadarmo :D

Lens
    Účastník

AKy 128gb touch? taky nikde nevidim. pokial viem tak je len 64 najvyssia.
    Novy classic kludne.

YoImNewHere
    Účastník

biely iphone4..

macblogger
    Účastník

Lens: presne preto pride na trh.

dubak
    Účastník

nuda: na nieco ta sluzba bola, a teraz podrazia vsetkych co im za to zaplatili, ale vlastne zo strany apple to nie je nic nove

Dr.Exit
    Účastník

Ja sa nechám prekvapiť. Teším sa :)

YoImNewHere
    Účastník
    Jurooo
    Účastník

Ja som zvedavy hlasvne na iPad 2 pretoze sa ho chystam cim skor zadovazit :) ale tiez myslim ze „pride“ biely iPhone 4 a uz spominane MobileMe zadarmo (kiez by :))

Julien
    Účastník

Mohli by oznamit aj novy iMac to je pre mna najpodstatnejsie.
    DUFAM V TO.

masmi
    Účastník

MobileMe zadara? Zabudnite. To by Apple museli zmenit svoju strategiu. A iPad2 zrejme tiez nebude big thing. Podla Cult of Mac az iPad3 odstavi konkurenciu (mozno uz tento rok)

mamvtrubke
    Účastník

Ja si napr. viem predstavit, ze by MobileMe bolo zadarmo, aspon v nejakej odlahcenej verzii. V taktom pripade by bolo dost zaujimave, ak by MobileMe poskytovalo aj nejake API pre synchronizaciu aplikacii. Ovela viac vyvojarov by tak vedelo riesit synchronizaciu. A nic extra by ani netrebalo riesit, developerom by bolo sveta zit a uzivatelom by stacilo jedno konto na vsetko. Proste kazdy cloud by mal vyhradeny priestor cisto pre nejake sandboxy aplikacii. Estelen vtedy by bola sranda :-).

macblogger
    Účastník

iPad 2 bude big thing, som si isty ! Kazdopadne zajtra uvidime.

monicqa
    Účastník

to si ja nemyslim.. budu to len nejake kozmeticke vylepsenia. isto vacsia rychlost, ale inak nic prevratne. predava sa dobre, extra konkurenciu nema, takze nie je dovod. kameru v ipade za vylepsenie nepovazujem..

ViRPo
    Účastník

minicqa neobhajuj ipad 1 len pretože ho máš a ti vyhovuje :D

Ja by som sa potešil hociakému neprevratnému …

napr:
    – slot na sd
    – posielanie súborov cez BT
    – synchronizácia s iTunes cez WIFI
    – viacprostové gestá
    – kamerky

(1-3 určite nedostane … to je proste apple, ktorý to VŽDY ZABIJE !).

A hlavne by Apple mohol dať viac GB. Nech už konečne má iPad viac GB ako iPod Touch.
    Nie preto, že by som to tak strašne potreboval ale chcem za 500 bubakov 32GB verziu.

Účastník

Zaciatok bude venovany opravnenym kecom ohladne iPadu (vyse 90 % trhu, fenomenalnym predajom, atd atd)… Potom sa prejde na iOS 4.3, kde budú kecat o predplatnom, novinach, casopisoch, a vsetko okolo toho, a oznamia, že verzia 4.3 bude po evente uvolnena verejnosti… Ďalej bude nasledovat preview iOS 5, ktory bude uvoľnený v lete, a jeho hlavnou filozofiu bude to čo pri Lion (Lion je inšpirovany iOS, a iOS 5 prevezme prvky z MAC OS X, pričom hlavný doraz bude kladeny na iPad a Cloud sluzby). Následne príde dlhoocakavany iPad „2“, ktory prekvapí svojim dizajnom, ale specifikacie zariadenia budú tie ktoré sa očakávali, takze žiadne prekvapenie… Samozrejme kecy o tom, že nová verzia je vo všetkých ohladoch lepšia, 2x rychlejsia, atd. Nasledne sa premietne video, kde zamestanci (Ive, Schiller, Forstall, Mansfield) vychvalia novy iPad do špiku kosti… A na záver tradične One more thing, vlastne One more Steve – uskutocnenie FaceTime hovoru na novom iPade s marodujucim Stevom Jobsom… Koniec bude preto veľmi emotivny, ale zato peňaženky/platobné karty pripravené…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 47 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.