10.8 a usb wifi RTL8187(L)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware 10.8 a usb wifi RTL8187(L)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    durkovicovic
    Účastník (Participant)

Ahojte, presiel som na novy OSX 10.8 no na moje nemile prekvapenie mi prestala fungovat usb wifi karta s chipsetom RTL8187(L) a ako som sa docital, driver bolo mozne nainstalovat len do verzie 10.6. Predpokladam ze oficialnou cestou tam ten driver nedostanem (vyrobca ukoncil podporu), pretoze ako som sa docital, pre fungovanie bolo potrebne prepnut kernel do 32bit modu a 32 bit mod bol zevraj v 10.8 odstraneny. Neriesite niekto nieco podobne? Nedaju sa nejakym sposobom, prekompilovanim, alebo inak pouzit ovladace z linuxu? alebo nejaky alternativny ovladac ktory by podporoval tuto kartu? Akykolvek napad ci riesenie? Mam pocit ze som o tom uz precital vsetky clanky na nete.

poper
    Účastník (Participant)

a co mas?
    hackintosh?

modemw
    Účastník (Participant)

asi to je len vystrel na slepo, ale ja som mal problem s coolbookom ked som prechadzal zo SL na Lion a nakoniec problem bol, ze coolbook kext sa bil s original applackym kext-om. neviem ci to ako inspiracia posluzi :-)

durkovicovic
    Účastník (Participant)

@poper nie ziadny hakintosh, MBP 3.1 s original Mountain Lionom kupenym a stiahnutym z appstoru + wifi kartu s cipom rtl8187l ktoremu vyrobca neposkytuje dalej podporu skoncila s 10.5 no bolo ho mozne nainstalovat aj na 10.6 Jedine co som nasiel bolo ze kismac dokaze s tymto chipsetom pracovat.

@modemw
    : dik za snahu no ide o to ze nemam ziadny funkcny ovladac co by siel nainstalovat na 10.8

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.