Odpoveď na: Ventilator sa toci ako blazon bezdovodne

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Ventilator sa toci ako blazon bezdovodne Odpoveď na: Ventilator sa toci ako blazon bezdovodne

#111732
edkis
Účastník (Participant)

No ja tento problem pozorujem uz hodnu dobu a kupil som si pod macbook chladiacu podlozku s 2 ventilatormi co ale samozrejme nie je riesenie ale aspon ak ho mam doma na stole tak mi nedviha adrenalin to neustale roztacanie vetrakov. Ale k veci.
Ja som kupil macbook niekedy na jar a takmer som ani nepocul ze bezi a vetraky sa tocili na vyssie otacky len zriedkavo lenze po case ako si povedal aj ty je macbook skutocne hlucny aj v necinnosti pri 1800rpm a 60st. Ovela castejsie sa vetraky roztacaju aj do 6000rpm pri 91st. napr. aj pri prijimani vacsieho poctu mailov co ma vytaca. Roztacanie vetrakov som pozoroval aj pri beznom prezerani webu co pri firefoxe som riesil pluginom noscript ktory povypinal vsetky reklamne bannery a animacie ktore macbook zjavne privadzalo do extazy. Slo mi neskutocne na nervy ked pri prezerani webu sa za minutu roztocil na 2500rpm aj niekolko krat. Ten plugin to vyriesil. Momentalne mam Leoparda a pouzivam len Safari ale vetraky sa roztocia vskutku kedy chcu..