Odpoveď na: Reštart po prepnutí grafiky

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Reštart po prepnutí grafiky Odpoveď na: Reštart po prepnutí grafiky

#355648
driver123
Účastník (Participant)

Zdravím, mám ten istý model (s i7 procesorom) a v poslednom čase sa mi tiež veľmi často reštartuje (za včerajší večer asi 3-krát). Robilo mi to aj predtým, ale tak 1-2 krát týždenne. Čítal som o tom veľmi veľa na fórach, väčšinou vraj pomôže výmena logicboardu, čo je síce pekné, ak je book v záruke. Inak je to dosť drahá záležitosť…nechcem zavádzať, ale na fórach písali o cenách 700 – 1000 Eur (resp. USD) – čo je prakticky hodnota celého Macbooku.

Dosť často som ešte čítal o podobných problémoch po výmene RAM (niekde dokonca po výmene SSD) – ja som absolvoval obidve tieto výmeny naraz (bolo to hneď po kúpe Macbooku, takže neviem posúdiť, či to robilo aj predtým)…možno by to mohlo mať súvislosť. Ja sa to chystám otestovať, ak zoženiem nejaké iné RAM, ktoré sú určite dobré…ak by ste vedeli niekto na pár dní zapožičať aspoň 4 GB RAM (1066 MHz v dvoch moduloch) – (Bratislava) , bol by som veľmi vďačný.

Tiež stále dúfam, že by Apple mohol vydať nejakú softvérovú záplatu (za predpokladu, že sa to dá riešiť softvérovo)…je to dosť otrava, keď uprostred práce sa reštartne macbook alebo zamrzne :-(