Odpoveď na: JAK vypnut tiene v mac os 10.5??

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X JAK vypnut tiene v mac os 10.5?? Odpoveď na: JAK vypnut tiene v mac os 10.5??

#128667
ervin11
Účastník (Participant)

2 MarekV: Nikdy som nepovedal ze Cinema je _zly_ monitor. Len to nie je nic extra, za tie peniaze vies kupit aj nieco lepsie (teda dost vela lepsieho). Hovoril som ale o profesionalnych DTP rieseniach. A na to nie je “stavany”. Samozrejme, ako tu ktosi spomenul, web dizajn a pod. je OK. Viem o com hovorim, nejaky ten rocik som robil veduceho DTP. Chcel som len trocha opravit CG, ktory bohorovne po par minutach (snad hodinach) skusania niekde v predajni povie ze je super spica. Takuto znalost (alebo odvahu?) by som naozaj chcel mat. Pokial to neodskusam aspon par tyzdnov, tak by som si nedovolil nieco take tvrdit. Je to ale dane iba a jedine (aspon dufam) neskusenostou CG – co je dane vekom a plne to chapem. Preto som mu len chcel trocha otvorit oci a doporucil aj nejaku brigadu v DTP studiu. Viedol ma len dobry umysel, ziadna snaha o nejake poucovanie. Idealny vyrobok snad neexistuje… :-)
A este jedna poznamka k cisteniu. Naozaj je mi luto tvojich zariadeni, ktore cistis raz za dva tri roky. Pocitac vyzaduje prave taku udrzbu ako ine vyrobky (PC, notebooky). Apple nie je vynimkou. A ziadne depky z toho nemam, len skratka som to spomenul, lebo je to fakt, na rozdiel od tvojho tvrdenia o mojich depkach, co je len tvoja predstavivost.

2 CG: Hlinikovy povrch. Nie, nie je to individualna zalezitost. Nepovazujem sa (a ani nikto z mojho okolia) za cloveka, ktory by mal nejake problemy s metabolizmom alebo nadmernym potenim, pokial si narazal na to… ;) Iste, poznam ludi, ktori maju tzv. agresivny pot, ale mozem ta uistit, ze k nim nepatrim, ani sa nadmerne nepotim. Ide skratka o to, ze musis mat naozaj ciste ruky, t.j. nie mastne, ani trocha.
Dalsie negativum, ktore som nespomenul, je problem pri styku s kovovymi predmetmi. Na rozdiel od povrchov z uhlikovych vlakien maju sklon k poskriabaniu. Ak mas napriklad naramkove hodinky s kovovym remienkom, doporucujem ich pred pracou dat dole… ;)
Na cistenie pouzivam beznu myslim ze sa to vola “svedska” handricka, kupis v kazdej drogerii.

Kedze tato diskusia je totalne off-topic, pokial mi bude niekto nieco chciet, moze mailom na ervin zavinac ervin.sk, do tejto temy uz prispievat nebudem.