Odpoveď na: JAK vypnut tiene v mac os 10.5??

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X JAK vypnut tiene v mac os 10.5?? Odpoveď na: JAK vypnut tiene v mac os 10.5??

#128646
Count Grishnackh
Účastník (Participant)

Ahojte. Som dosť prekvapený, ako sa táto diskusia rozrástla. Ale keďže niektorí nechápu alebo lepšie povedané nechcú chápať moje príspevky a odpovedajú tým pádom zcestne, budem na nich reagovať v bodoch.

1. XcoRpi: Uvedom si prosím, že ja sa tu nehrám na žiadneho iBoy-a. A ten vulgarizmus si odpusti, chcem sa tu baviť na úrovni, nie sme na pokeci. Ani rozsah príspevkov nehovorí, kto je profesionál v oblasti Macov alebo len greenhorn. O tom, či je niekto professional user, rozhodujú skúsenosti, používanie a prax, nie čítanie a zvládnutie teórie na 100%. Uvedomujem si, že moje príspevky ZATIAĽ vyzerajú tak, že mám všetko zčítané. Ale čo je na tom zlé? Môj Bože, mám záujem o kúpu Macu, tak ešte pred jeho kúpou a následným switchom chcem o ňom aj niečo vedieť. Preto čítam a študujem o Apple produktoch všetko, čo môžem. A tiež mi je jasné, že len na základe prečítaného ešte nemôžem produkt odporúčať a vychvaľovať. Preto súhlasím so všetkými, ktorý práve na toto narážali. Uvedomil som si svoju chybu, prepáčte mi za ten mierny Apple “fanatizmus”. Chváliť nejaký produkt môžem až vtedy, keď ho budem používať a keď bude mi prinášať úžitok a zjednoduší mi život. Čiže sľubujem vám všetkým, že do kúpy Macu už nepoviem ani len jednu hlášku na Apple s “fanatickým” podtónom. Veľmi si ma pobavil s tými kúpaliskami a permanentkami … Áno, som študent a teraz si užívam prázdniny. Ale písanie príspevkov do MacBlog fóra mi nezaberá celý deň !!! Veľmi Ťa sklamem, ale ja nesedím celý deň pred PC ! Nemyslím si, že moje dlhšie príspevky spôsobujú problémy v diskusii. Kto si ich chce prečítať, nech si ich prečíta (neklam mi, čítaš si ich aj Ty a aj vy všetci, inak by ste na mňa nemohli relevantne reagovať!). Momentálne som pár dní pred brigádou, na ktorej si chcem zarobiť na MacBook Pro. A mám kopec iných záujmov, ktoré cez deň robím. Nepoznáš ma, tak ako môžeš tvrdiť také nezmyselné idey ?! … No nič, nechám to tak, dúfam že si ma pochopil. Peace.