iOS 7 backup problem

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 39 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94681
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Zdravim applaci.
    Mam takyto problem. A trufam si povedat, ze moj problem vie uz vyriesit asi len Apple samotny. Ale aj tak to skusim rozpisat. Nainstaloval som si iOS 7 beta minuly tyzden. Po tyzdni som sa rozhodol to vratit spat. Kedze bol strasne nestabilny a sekalo mi to, padali aplikacie atd.
    Restore na iOS 6.1.3 bol v pohode az ked som narazil na krok vratenia zalohy. Kedze pouzivam len iCloud zalohovanie a tam je vidiet len posledne 3 zalohy, vsetky mi prepisal iOS 7. Cize na iOS 6 mi to nedovolilo zalohu vratit. Je tam poznamka,ze iOS 7 potrebny. Zaloha je pre mna velmi dolezita. Teraz fungujem na iOS 6 a nastavil som ho ako novy telefon. Ale ja by som fakt potreboval tu zalohu obnovit. Skusal som uz aj davat spat iOS 7 ale ten ide iba z updatu, co znamena,ze z updatu z iOS 6. Cize kedze mam ten teraz cisty tak aj iOS 7 je cisty. Divne je,ze ked v nastaveniach telefonu zajdem do iCloud zalohy ja tam vidim,ze tie programy maju velkosti tych zaloh spravne.Napr. Shazam ma 2 MB dat v zalohe hoci som ho len vcera nainstaloval. No ked ho otvorim nemam nic v historii hladania atd. A aj ked ich mam znovu nainstalovane zaloha sa nesparovala.
    Jedna sa o iPhone 4S Telekom.

    Nejake napady prosim?

    #357703
    peto7532159
    Účastník (Participant)

    ak si už raz upgradol na iOS 7 tú zálohu čo si mal na 7 už na 6 nedáš

    #357706
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Myslim,ze sanca vzdy je. Skusim napisat Cookovi, hadam ma vyslysi :D

    #357708
    fanthomas4
    Účastník (Participant)

    Cook Ťa pošle doriti, lebo toto sú presne dôvody prečo je beta len pre vývojárov, každopádne ak Ti odpíše skopíruj to sem :D
    je tá sedmička až taká zlá? keby si ju nahodil znovu a obnovil všetko z tej sedmičkovej zálohy? mal by si síce nestabilitu, ale aspoň všetky dáta… samozrejme stabilita sa bude časom zlepšovať. Musíš sa rozhodnúť čo Ti je prednejšie či stabilita, alebo dáta :)

    #357709
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Zaregistruj si za par eur UDID a nahod sedmicku z DFU. Je o dost stabilnejsia ako nahodena z update. Okrem par grafickych bugov som nic kriticke nezistil

    #357710
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Preco by ma posielal doriti? Skusim to. Zato predsa nic nedam. A uz sa velakrat stalo,ze odpisal a pomohol. Ano sedmicka je dost zla. Ale kedze to bola beta beriem to s rezervou. Sekalo to, pomale a crashovali aplikacie. Neviem nepacilo sa mi aky je strasne neprehladny. Ani po tyzdni som si nezvykol. Vsetky aplikacie maju biely look. A keby som to mal vziat z globalneho hladiska, aplikacia Music dopadla najhorsie zo vsetkych. Len zase je to beta tak sa to mozno zmeni kym bude hotova.
    Ok znovu k tomu co si pisal.
    Predtym som to spravil tak,ze som mal iOS 6 a len som updatoval. Co znamena,ze data mi ostali a len sa ako keby zmenil obal iOS. No teraz ked som sa chcel vratit neslo to len tak vratit a musel som spravit restore, co asi vies,ze je kompletne premazanie a nahratie softu nacisto.
    Preto teraz uz neviem iOS 7 nahodit tak ako predtym, lebo mam cisty iOS 6, cize ked znovu updatnem na iOS 7 bude presne taky cisty bez dat ako je teraz iOS 6 :)
    Takze smola….
    PS: Cookovi som uz napisal. Hadam na spravny email. Uz len pockat kedy u nich bude den :)

    #357712
    fanthomas4
    Účastník (Participant)

    aha jasne, rozumiem, tak sorry, že som nepomohol. veľa šťastia pri tom Cookovi, keby odpísal skopíruj to sem celkom by ma zaujímalo, čo napíše

    #357713
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Takze este raz. Ked si zaregistrujes UDID, mozes nahodit sedmicku z DFU co je sto krat stabilnejsie. Nasledne potom mozes obnovit z posledneho backupu z iCloud. Ina moznost ako sa k datam opat dostat asi neexistuje

    #357714
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    @ eraserv6
    Prosim ta a mas nejaky spolahlivy zdroj,kde to UDID zaregistrovat? Zatial som nasiel same fejky. Rozumiem tomu co si napisal. A mam pocit,ze to je pre mna jedina zachrana. Uz si to niekedy robil?

    Diky.

    #357715
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Vela stranok ma registraciu docasne pozastavenu, jedina ktorej by sa dalo verit moze byt tato : http://imzdl.com/udid.php

    Ja som v sedmicke obnovoval iphone aj z sestkoveho aj zo sedmickoveho backupu ale cez iTunes nie iCloud. V podstate by to malo byt to iste

    #357716
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Aha cize spatne to ide, to je logicke, ked si niekto kupi novy iPhone musi vediet pouzit starsi backup zo 6-ky. Tu stranku mas odskusanu na sebe? Ak ano tak to kupim. Za tu zalohu mi to stoji. Aj ked som sa chcel vratit k 6-ke. Nepaci sa mi az tak vzhlad iOS 7. No kvoli datam nemam na vyber…. :(

    #357719
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ja som to registroval na inej ale maju docasne registracie pozastavene tak ako kopa inych, tej na imzdl by som osobne doveroval ale samozrejme za nu nerucim.

    #357720
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Ale aj tak nechapem kks ako je mozne, ze v nastaveniach v sekcii iCloud/Storage&Backup/Manage Storage tak tam vidim,ze tie aplikacie maju velkost napr. Photo Stream az 1,1GB a aj tak to v telefone nemam. Divne.

    Kazdopadne dakujem za rady. Pockam ci Tim odpise a ak nie zajtra zaregistrujem UDID :)

    #357740
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    A neskusal si znovu nahodit iOS 7 aby si sa dostal k zalohe, tam obnocit telefon z iCloud zalohy, nasledne ho zalohovat cez iTunes. Potom downgrade na iOS 6 a obnova zo zalohy iTunes?

    #357747
    magero
    Účastník (Participant)

    ja by som skusil to iste ako pise MORFI

    #357752
    djminaut
    Účastník (Participant)

    eraserv6: ako myslis prosim ta nahodit sedmicku z DFU? ja som nahodil 6ku z DFU, mam UDID registrovane a v itunes som cez Restore dal 7cku (uz bez DFU)… ale par aplikacii pada, nie je to zrovna stabilita aku asi popisujes ty.
    Cize myslis to tak ze supnut to do DFU a restornut rovno z DFU 7cku?
    Rozmyslam ci to neskusim aby som ziskal lepsiu stabilitu..

    #357753
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Caute

    Ano skusal som nahodit znovu sedmicku nacisto, ale ostal som stat natom,ze ma odstavila hlaska,ze nemam registrovane UDID takze som sa dalej ani nedostal. Tu niekde na nete som videl navod ako to obist,ze sa cez tu hlasku da dostat priamo na ikony. Ale myslim,ze aj keby som sa cez tu hlasku dostal to aj tak neriesi moju situaciu, lebo mi tu zalohu neponukne si myslim. Opravte ma ak sa mylim.

    #357755
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Cize si to neskusil lebo si sa k zalohe nedostal kvoli tomu ze nemas registrovane UDID alebo to nevies obist. Ja byt tebou tak to skusim. Horsie uz dopadnut so zalohou asi nemozes. Pohladaj navod a skus to co som pisal.

    #357756
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Ano presne ako pises.Prave teraz som to skusil a dostal som sa len potial,ze nemam zaregistrovane UDID. A neviem to obist. To video ktore som nasiel na youtube nefunguje. Funguje asi tak,ze sa dostanes na homescreen a vies otvorit len Phone app tot vsio :(

    #357762
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    a nemalo by to ist nahodou tak ze si stiahnes iOS 7 beta1, pripojis telefon k PC/MAC, zapnes iTunes, das telefon do DFU a musis vybrat sw ktory uz mas stiahnuty u seba. Shift/Alt + update.(alebo restore? nepamatam si lebo ja si beta verzie nedavam). takto to vraj kazdemu islo.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 39 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.