V novom Boot Campe sa spomína zatiaľ nepredstavený 16-palcový MacBook Pro

Apple nedávno vydal novú verziu Boot Campu, ktorý slúži na spúšťanie systému Windows na Macu. Dokumentácia k inak bežnému updatu však obsahovala zaujímavé prekvapenie.

Spomína sa v nej totiž MacBook Pro so šestnásťpalcovou uhlopriečkou. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by v zátvorke neboli uvedené modelové roky 2019 a 2020). Najväčší zo svojich laptopov Apple predstavil minulý rok, no v tom aktuálnom sme sa zatiaľ nového modelu nedočkali.

Samozrejme, môže ísť o chybu pri vypisovaní dokumentu. Na druhej strane, MacBook Pro 16″ má už rok, bolo by teda namieste predstaviť jeho update. Naposledy sme sa v lete dočkali možnosti vybrať si pre zariadenie high-end grafiku. Aj táto konfigurácia je však na webe Apple označená ako model 2019.

Apple podľa niektorých informácií plánuje ďalší event v polovici novembra. Jeho hlavnou hviezdou by mal byť očakávaný Mac s Apple Silicon čipom. Proces prechodu na custom procesory však pravdepodobne začne na spodnom konci portfóla, pri cenovo dostupnejších variantoch ako MacBook Pro 13″ či MacBook Air.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť