MacWorld 2008

Domov Diskusné Fóra Ostatné MacWorld 2008

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56219
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    Vyzerá to, že sa blíži ku koncu. Aké máte z neho pocity? Spokojní? :) Mňa osobne sklamalo, že sa neuviedli nové ACD a v podstate celé mi to prišlo také prehypované všade sa hovorilo aké to bude obrovské a úžasné a nakoniec len sw a tenký macbook ktorý pre mňa osobne veľa neznamená to už ten tablet by viac potešil. minulý rok ma to zaujalo viac… ale teším sa že nemenili MBP porazilo by ma že po mesiaci mám starý MBP :))

    alebo má skrytý 5. bod ktorým chce prekvapiť? :))

    #116616
    jurosik
    Účastník (Participant)

    sklamanie…

    #116617
    depi
    Účastník (Participant)

    No veru cakal som aj ja nieco vacsie, lepsie, inovativnejsie. Co z toho ked je tenky a nema ani len optical drive, hej da sa dokupit, ale to uz nie je ono.

    No ja tajne verim v ten 5. bod :) Nech nam aspon 10.5.2 dnes uz vypustia, aspon trocha radosti :)

    #116618
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    keby som bol podnikateľ čo 5x denne letí lietadlom a potrebuje ulraportable notebook tak by ma macbook air veeeľmi potešil ale ináč pre mňa nemá zmysel…

    depi osobne si myslím že optical drive je prežitok a onedlho nebude podstatné mať mechaniku vôbec.. a macbook air je myslený ako dodatok k desktopu.. a z neho máš remote disc… takže nemáš problém.. pre cieľovú skupinu je perfektný… nie je to ako primárny počítač myslené … ale na cesty

    #116620
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ako som už povedal v inej téme, celé je to pre mňa jedno veľké sklamanie. Apple už nie je to, čo bývalo. Nech si idú s rovnako drahým notebookom so 1/4 výkonom do paže.

    #116623
    Jalko
    Účastník (Participant)

    niekto nepotrebuje vykon, ale mobilitu. co sice osobne tiez pri 13.3 v porovnani s 11-12 palcami moc nechapem, ale co uz :)

    ono pre amikov/zapadnu europu tam tych noviniek celkom bolo. u nas sa bohuzial drviva vacsina nevyuziva, tak nam to pride ako keby nic. osobne som nic vacsie v zmyesle kopi novych strojov ani necakal. inak tam bola len tona marketingovych kecov ako obycajne :)

    #116644
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    ja verím že nové displaye ešte prídu.. možno počas macworldu nenápadne ako macpro .. dúúúúfam :)

    #116649
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

    ja to sledujem len prvy rok, lebo teraz som sa stal pred pol rokom majitelom MBP a tak ako kazdy kto ma nieco mac, proste sledujem softwary, updaty, hardware.i, ale ja som tiez sklamany, proste aj ja som cakal od toho STRASNE vela, ja som cakal skor ze bude neaka inovacia pri ipodoch, popripade pri iPod tuch, to by ma potesilo, akurat ze iPod tuch ma par novych programov okrem toho nic, Ale ako to tu uz niekto povedal aj podla mna novinky len pridu. A este ktomu Macbook Air: podla mna ako no: skvele len som zvedavy kolkati to budu kupovat, ja by som to nevedel teda vobec vyuzivat, poprve by som to zlomil asi uz fakt moc tenke, podla mna MBP je ideal notebookov, (aspon podla mna) po druhe, to je len fakt pre podnikatelov, technicke parametre nato ze je aky tenky ma celkom slusne, ale nic pre mna. Inac podla mna imidzovka, podla mna to dopadne tak ako apple TV, ze sa to moc predavat nebude. Ale nechajme sa prekvapit…ale som nato zvedavy, chcem to vidiet nazivo!!!

    #116650
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    u nás sa to predávať nebude.. ale my nie sme svet.. bohužiaľ… aj tie sw updaty prinášajú asi dosť len nie pre nás….

    #116652
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

    muhahhahahahah :D:D my nie sme svet???? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA tak teraz som sa normalne zasmial…toto bolo dobreeeeeeeeeee!!!! ale suhlasim

    #116654
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    no pre apple určite nie… sme maličký bezvýznamný trh…

    #116660
    MBPro
    Účastník (Participant)

    MBAir: zaujimavy pocin, dalsie verzie budu zvladat urcite viac, ale na prvu verziu je to ok. myslim ze do neho pojdem a nebudem jediny
    Base Station: dobry napad pridat tam priamo hdd, k MBAir idealne riesenie
    Rental: to je to, co prinesie cash a podpori predaj dalsich produktov, dobre na rast hodnoty akcii, takze ok. skoda ze nie u nas
    SW update apple tv: kvalitativny pokrok oproti sucasnej verzii, viac budem moct posudit po realnom odskusani, z guided tour to vyzera prinos
    SW update iPod touch: zadarmo by to bolo asi ok, ale za 20 usd? hmmm
    mne skor chybal iPhone 3G a prienik na dalsie trhy…

    #116670
    nemo
    Účastník (Participant)

    Je zajimave, ze si tu nikdo nevsiml jednoho pro nas velmi zajimaveho detailu – iPhone a iPod Touch bude mit podporu titulku. Docela me zajima, jak to bude reseno (podle me to normalni srt nebude…), ovsem zda se, ze by spousta neanglicky rozumnejicich lidi dostala moznost koukat na filmy a nes*at se pri tom s vkladanim titulku primo do filmu (coz ho znehodnocuje).

    #116690
    Jalko
    Účastník (Participant)

    nemo, no naco mi je podpora titulkov v iPhone ak sa tu iPhone nepredava :)))

    #116695
    nemo
    Účastník (Participant)

    Jalko: Psal jsem iPhone a iPod Touch. Kdyz iPhone nemas/nechces, plati pro tebe druha volba. Je tu ale mezi nami spousta lidi, kteri uz iPhone maji.

    #116713
    Jalko
    Účastník (Participant)

    nemo, kazdopadne je to u nas mizive percento-ci uz takych, co si “sfunkcnili” iPhone, ci uz takych co maju iPoda kedze to az take popularne nieje. takze ten update ostal uplne logicky skoro nepovsimnutelny

    #116715
    nemo
    Účastník (Participant)

    Jalko: Nesouhlasim. Ten update je stejny, jako pro iPod Touch. A myslim, ze je v CR/SK tolik iPhone, ze to za to jedno slovo stoji. Cili nevim, o cem se tu bavime.

    #116716
    Jalko
    Účastník (Participant)

    nemo, no bavime sa o tom, ze si sa cudoval, ako ze si to skoro nikto(az na teba nevsimol) ja som sa ti snazil povedat, ze je to preto, lebo je tu tych zariadeni malo. a ked si nepamatas co pises, tak to mas blbe :)

    #116719
    nemo
    Účastník (Participant)

    Toto jsi napsal:
    nemo, no naco mi je podpora titulkov v iPhone ak sa tu iPhone nepredava :)))

    Ja ti odpovedel, ze jsem psal iPhone a iPod Touch. Co je na tom k nechapani? Ze techto pristroju je v CR/SK malo? To jsou kecy. Kolik je v CR/SK pocitacu Apple? Taky malo. A preci nekoho ta informace, ze byl nejaky MacWorld, muze zajimat.

    Pripada mi, ze musis mit za kazdou cenu posledni slovo bez ohledu na to, co se pise.

    Cili jeste jednou: iPhone a iPod Touch bude mit podporu titulku. Tecka. Fakt. Co to znamena pro lidi z konce sveta? Znamena to, ze i iTunes budou mit podporu titulku. Co to znamena? Ze pro tyto pristroje a pro iTunes nebude nutne slozite vkladat titulky do filmu. Co to znamena? Znamena to, ze Apple si konecne vsiml, ze ne vsichni umi anglicky a po nekolika letech nabizi funkci, kterou treba tady v prdelakove nekdo vyuzije a tedy, ze neni pravda, ze zadna novinka neni pro CR/SK podstatna.

    Chapes tento myslenkovy pochod?

    #116721
    Jalko
    Účastník (Participant)

    nemusim mat za kazdu cenu posledne slovo, to iste mozem napisat o tebe :) proste je to forum, tak sa rozpravam, ked sa ti nepacim, nerozpravaj somnou :)

    a ked sa chces hrat na logiku, tak si napisal ze v iphone je podpora titulkov, ja som ti odpisal, ze mi je na rit ked si ho tu nemozem kupit. proste uplne logicka odpoved :)

    v dalsej vete mi napises ze to ze tvrdim, ze je iphonov malo su keci. a obhajujes to tvrdenim, ze applu je tu malo. iphone je apple=applu je malo. sam sebe odporujes. nelogicke :)

    mne skor pride, ze si to beries az prilis k telu, ja ti odpisujem so srandou a ty sa snazis byt sarkasticky a neprijemny

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.