Kuo: Apple pripravuje nový iPad mini

Aj keď sa zdalo, že iPad mini už dávno upadol do zabudnutia, možno išlo o predčasnú paniku. Vplyvný analytik práve potvrdil existenciu nového modelu.

Apple budúci týždeň usporiada event, tentoraz netradične v New Yorku. A ako už vieme, dočkáme sa okrem iného aj predstavenia nových iPadov. Podľa najnovšej správy od renomovaného Ming-Chi Kua by však do čerstvej ponuky okrem iPadu Pro mohol spadať aj nový mini.

Kuo si nie je celkom istý, či toto zariadenie stihne budúcotýždňové odhalenie (aj keď neukázať nový iPad na evente pre iPady by bolo zvláštne) a na trh sa dostane už teraz, alebo až koncom roka/začiatkom toho nového. Každopádne máme podľa neho na nový mini spoliehať.

Nový kompaktný tablet by mal ísť zrejme po vzore na jar predstaveného lacného iPadu – teda nový čip (pravdepodobne A11) a lacnejší LCD panel. Či sa k tomu pridá aj podpora pre Apple Pencil, je otázne.

Analytik taktiež spomenul nabíjaciu podložku AirPower a druhú generáciu slúchadiel AirPods. Obe by mali vyjsť spolu koncom roka, alebo začiatkom roku 2019. Či sa objavia tento mesiac na evente, potvrdiť však nevie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť