iPhone XR sa do predaja dostane už zajtra, vo svete aj u nás

Zajtra je oficiálny dátum spustenia predaja posledného z trojice nových iPhonov. iPhone XR sa do rúk zákazníkov dostane v rovnaký deň vo viac než 50 krajinách.

Na rozdiel od vlajkovej lode, iPhonu XS a XS Max, iPhone XR sa začne predávať v prvej vlne aj u nás, na Slovensku a v Čechách. Predajcovia majú od minulého týždňa spustené predobjednávky, šťastie však môžete od zajtra vyskúšať aj osobne na predajni.

iStores napríklad v piatok, 26. októbra, otvára všetky svoje kamenné predajne na Slovensku už o 8:00 ráno. iPhone XR bude dostupný v šiestich rôznych farebných variáciách a troch pamäťových kapacitách.

Jeho cena štartuje na 869 eur za 64 GB, pokračuje na 929 eur za 128 GB a za najvyšších 256 GB si zaplatíte 1 039 eur. Stále však ide o menej, ako za základnú variantu iPhonu XS.

iPhone XR budú ponúkať aj operátori. Telekom má už klasicky spustenú špeciálnu stránku na rezervácie. Dostupné budú 64 GB a 128 GB verzie, server Živé zverejnil ceny pri jednotlivých paušáloch. V Orange budú rovnako dostupné dve spodné varianty, za plnú sumu 850 a 909 eur. O2 plánuje novinku predávať taktiež, detaily však operátor neprezradil.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.