Nový iPhone podľa francúzskeho rádia uvidíme 12. septembra, Apple zvažuje názov iPhone Xs

Ďalšie zdroje potvrdzujú, že nový iPhone bude predstavený 12. septembra. S jeho názvom si údajne láme hlavu aj Apple.

Francúzske rádio Europe 1 nedávno citovalo dva nemenované zdroje, podľa ktorých náš čaká Apple event v stredu, 12. septembra. Konať by sa mal o 10:00 miestneho času v Steve Jobs Theatre v novom Apple Parku. 

Tieto informácie sa zhodujú ako s našimi špekuláciami, tak aj s nemeckými operátormi, podľa ktorých by mali byť predobjednávky spustené dva dni nato, 14. septembra.

Kedy presne bude predstavený nový iPhone?

Už vieme, že Apple predstaví celkom tri nové iPhony a vieme aj, čo nové prinesú. Pôjde o tradičný S-kový rok s výnimkou veľkého „iPhonu X Plus“ so 6,5“ displejom. Podľa Bloombergu Apple práve pri tomto modeli zvažoval, že sa zbaví marketingového označenia Plus. 

Celkovo má však s pomenovaním nových iPhonov problém a minulý rok sa s iPhonom X, familiárne nazývaným aj „iks“, zrejme zahnal trochu do kúta. Mark Gurman tvrdí, že na stole bolo aspoň raz pomenovanie iPhone Xs, no názvy sa niekoľkokrát zmenili a vo finále nikto nevie, pre aké sa Apple rozhodne.  

Dodáva taktiež, že dva väčšie iPhony (6,1“ a 6,5“) budú podporovať Dual SIM. Nevedno však, či aj u nás alebo len na vybraných trhoch ako Čína.

iPhone s dvoma SIM kartami by sa mohol predávať exkluzívne v Číne.
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť