Na WWDC sa už možno nedočkáme Apple Design Awards

Apple pred dnešným WWDC zverejnil svoj časový harmonogram podujatia. Avšak chýba v ňom niečo podstatné. Nikde v tomto pláne sa nedá nájsť predávanie cien Apple Design Awards. 

Už od roku 1997 rozdával Apple ocenenia za softvérový dizajn. Stali sa hlavným produktom Worldwide Developer Conference, ktoré oceňovali najkrajšie a najelegantnejšie aplikácie pre Mac a iOS. Zdá sa ale, že po 20 rokoch sa už žiadneho víťaza nedočkáme. Na oficiálnom pláne WWDC aktuálne dostupnom na stránkach Apple nenájdeme žiadnu zmienku o Apple Design Awards. Môže to teda znamenať, že sa táto ceremónia zrušila, alebo dostala nový názov.

Apple vypísal na svojom pláne podujatia mnoho udalostí, ktoré sú pre nás zatiaľ tajomstvom, čiže prichádza do úvahy, že udeľovanie cien bolo premenované aby sa stalo prekvapením, ktoré sa na nás vyvalí až počas konferencie. Čo je ale isté je fakt, že pravdu sa dozvieme už dnes. Očakávať môžeme príchod iOS 11, macOS 10.13 a plus možné aktualizácie pre Mac, iPad a Magic Keyboard. V priebehu tejto udalosti sa budú taktiež konať rôzne aktivity ako napríklad hands-on laboratória a konzultácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť