Apple spustil Messages App Store a to ešte deň pred vydaním iOS 10

Apple už dnes spustil obchod Messages App Store, teda deň pred vydaním oficiálnej a verejnej aktualizácie iOS 10, ktorej súčasťou je aj nová a redizajnovaná aplikácia Správy.

messagesappstore-800x600

Je teda dostupná prehliadka všetkých aplikácií, hier a balíčkov nálepiek, ktoré sa môžu stiahnuť a byť použité v aplikácií Správy. Messages App Store je takmer identický s iOS App Storom, takže užívateľské rozhranie bude známe užívateľom iOS 10 a tým pádom odpadá nutnosť naučiť sa tento obchod ovládať a pracovať s ním.  Na vrchu stránky sa ako obyčajne nachádzajú zvýraznené aplikácie a nálepky  spolu s výbermi od editorov ako napríklad “10 iMessage aplikácií, ktoré máme radi” alebo “Hry v Správach? Super!”.

ios-10-messages-apps-store-keynote

Aplikácie pre Správy sú už dostupné. Zahŕňajú tituly ako Hry s priateľmi, Tic Tac Toe, Star Walk, Carrot Weather, Yepl, IMDB, OpenTable, Zen Brush 2 a mnoho iného. Taktiež sú dostupné aj balíky nálepiek od veľmi známych vývojárov ako napríklad Pac-Man, Star Wars, Angry Birds, Hello Kitty, Crossy Road a tak ďalej.  Na zariadeniach s iOS 10 bude Messages App Store a kompatibilné aplikácie okamžite k dispozícií.

Ku Messages App Store sa dostanete za pomoci nasledovných krokov:

  • Otvorte si aplikáciu Správy
  • Stlačte tlačidlo App Store na zobrazenie užívateľského rozhrania
  • Kliknite na ikonu, ktorá vyzerá ako štyri kruhy
  • Stlačte tlačidlo + na otvorenie Messages App Store

ios-10-messages-app-store-silver-iphone-screenshot-001

Messages App Store je teraz ešte trocha neohrabané a nudné, keďže nové aplikácie sa ešte len pridávajú. Ale akonáhle bude zajtra iOS 10 prístupné, bude už obchod pre užívateľov pripravený so stovkami aplikácií a balíčkov nálepiek.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť