Instagram testuje nový dizajn iOS aplikácie

Instagram za uplynulý rok stihol do svojich aplikácií pridať nejednu zmenu. Okrem podpory pre viacerých používateľovnových formátov fotiek sociálna sieť plánuje taktiež implementovať nové algoritmy pre zobrazovanie obsahu vo feede.

Okrem toho testuje aj obnovený dizajn svojej iPhone aplikácie. Ako upozornil server 9to5Mac, testovaný dizajn je po funkčnej stránke identický ako súčasná verzia, no zbavuje sa všetkých farieb používateľského rozhrania. Miesto klasickej tmavomodrej tak ponúka čisto biele rozhranie so zjednodušenými tlačidlami v dolnom paneli.

instagram-redesign-2016-test

Ide tak o prvú zmenu od redizajnu v roku 2013, kedy sa Instagram s príchodom iOS 7 zbavil svojho ťažko skeumorfického dizajnu a nahradil ho plochými textúrami. Nový dizajn spoločnosť zatiaľ testuje len na malom percente používateľov, či sa vôbec niekedy objaví vo finálnej verzii, je však otázne.

Nový vzhľad si môžete pozrieť na dvoch screenshotoch vyššie, o ktoré sa podelili @lalinsch@tymphillips na Twitteri. Pozdáva sa vám nové smerovanie aplikácie?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť