Skrytá funkcia Siri: Beatbox

Jam-Master Jay, Doug E. Fresh and DJ Dock Nice sú veľmi známy svojím schopnosťami beatboxu. Ukázalo sa, že Siri má tiež talent. Podľa jej slov už aj nejaký ten čas trénovala.

  siri-siri

Siri je hlasový asistent spoločnosti Apple, integrovaný do operačného systému iOS. Jedná sa o skvelého pomocníka, keď máte plné ruky a potrebujete niečo spraviť na svojom iPhone. Vie niekomu zavolať, napísať správu, skontrolovať mail, pridať poznámku, ovládať službu Hudba a mnoho ďalších funkcií. Všimli sme si, že hlavne športovci pri svojich cvičeniach hojne využívajú túto funkciu. Siri sa prvý krát objavil s príchodom iPhone 4s. Stačilo dlhšie podržať Home Button a Siri čakal na vašu požiadavku. Vtedy toho ešte moc neovládal ale to bol ešte len vo svojich začiatkoch.

Siri-Tips-Tricks-Video

V dnešnej verzii zvláda Siri mnoho úloh a od aktualizácie iOS 8 podporuje aj funkciu “Hey Siri”. Pokiaľ je funkcia zapnutá a telefón je na nabíjačke, hlasným vyslovením fráze “Hey Siri” sa tento hlasový asistent aktivuje bez akejkoľvek fyzickej interakcii používateľa. Jediné čo môžeme tejto funkcii vytknúť je, že nepodporuje anglický jazyk aj napriek tomu, koľkými zmenami v minulosti prešiel.

tiwku78w86lkynonn9uy

Ak chcete aby vám váš iPhone predviedol svoj nacivčený beatbox, stačí Siriho zapnúť a povedať: Hey Siri, beatbox”.

Video tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť