iPhone 6S obsadil prvé miesto v teste výkonu

 

Top 10 spoločnosti Antutu je založené na výsledkoch záťažových testov spoločnosti, ktorá telefón vyrába. Tento program skúma aký rýchly je telefón pri určitom počte uživateľských požiadavkov.  Ľudí, ktorý chcú mať ten najsilnejší telefón takéto tabuľky určite zaujímajú. Spoločnosť Antutu vydáva svojích top 10 každý rok. A top 10 za rok 2015 práve vyšiel.

2015-top-smartphones

Pri skúške všetkých najnovších telefónov sa iPhone 6s drží na prvej priečke tejto tabuľky a je vidieť že má obrovský náskok oproti ostatným. Na druhom mieste sa umiestnil Huawei Mate 8 a prekvapil aj Meizu Pro 5, ktorý sa umiestnil lepšie ako Samsung Galaxy Note 5 a Galaxy S6 Edge+.

 

2014-10-28-11.40.53-1940x1435

Keď sa pozeráte na túto tabuľku, určite ste si všmili, že chýba iPhone 6s Plus. Spoločnosť Anututu sa vyjadrila, že výkon tohto telefónu je takmer identický s jeho menším bratom. iPhone 6 sa umiestnil na šiestom mieste, čo nie je zlé pre rok a pol starý telefón.

 

Je známe, že procesor A9 spoločnosti Apple je schopný ceľkom pôsobivého výkonu, ako nám aj ukazuje tabuľka top 10. iPhone 6s je v súčastnosti jednoducho najrýchješí telefón od spoločnosti Apple. Sme len zvedavý, kedy tieto telefóny dosiahnu výkonnostný strop. Potrebuje byť iOS ešte rýchješí ako doteraz?

iphone-7-release-date-a9_0

Pravdupovediac, by mohli mať tieto telefóny lepšiu výdrž batérie a väčšie úložisko. Aspoň dokiaľ výjde nový iPhone a my budeme ohúrený z jeho výkonu

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.