Apple vydal update pre OS X Yosemite a nové iTunes

Okrem aktualizácie pre iOS s poradovým číslom 8.4.1, ktorá by mala riešiť hneď niekoľko problémov s Apple Music, Apple včera vydal aj najnovšiu verziu pre systém OS X Yosemite a spolu s ním aj malý update pre iTunes.

OS X Yosemite 10.10.5 prináša predovšetkým záplaty chýb a bezpečnostné vylepšenia. Okrem opravy pre zraniteľnosť s názvom DYLD_PRINT_TO_FILE, pomocou ktorej sa do Macu mohol nahrať malware, update opravuje aj kompatibilitu s mailovými servermi, importovanie videí z GoPro kamier a prehrávanie Windows Media súborov v QuickTime. 10.10.5 bude zrejme poslednou alebo jednou z posledných aktualizácií pre Yosemite, najnovšia verzia El Capitan totiž príde už o pár mesiacov.

iTunes 12.2.2 zas opravuje početné chyby s integráciou Apple Music do iTunes. Prináša okrem iného zobrazenie prehľadu vysielania stanice Beats 1, vylepšenia pre sociálnu sieť Connect a opravuje množstvo iných chýb s hudobnou knižnicou a jej navigáciou. Obe aktualizácie môžete sťahovať prostredníctvom Mac App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť