Apple vydal update pre OS X Yosemite a nové iTunes

Okrem aktualizácie pre iOS s poradovým číslom 8.4.1, ktorá by mala riešiť hneď niekoľko problémov s Apple Music, Apple včera vydal aj najnovšiu verziu pre systém OS X Yosemite a spolu s ním aj malý update pre iTunes.

OS X Yosemite 10.10.5 prináša predovšetkým záplaty chýb a bezpečnostné vylepšenia. Okrem opravy pre zraniteľnosť s názvom DYLD_PRINT_TO_FILE, pomocou ktorej sa do Macu mohol nahrať malware, update opravuje aj kompatibilitu s mailovými servermi, importovanie videí z GoPro kamier a prehrávanie Windows Media súborov v QuickTime. 10.10.5 bude zrejme poslednou alebo jednou z posledných aktualizácií pre Yosemite, najnovšia verzia El Capitan totiž príde už o pár mesiacov.

iTunes 12.2.2 zas opravuje početné chyby s integráciou Apple Music do iTunes. Prináša okrem iného zobrazenie prehľadu vysielania stanice Beats 1, vylepšenia pre sociálnu sieť Connect a opravuje množstvo iných chýb s hudobnou knižnicou a jej navigáciou. Obe aktualizácie môžete sťahovať prostredníctvom Mac App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.