Chcete pracovať rýchlejšie, šikovnejšie a bez stresu? Mac je tou správnou voľbou

Najnovšie modely od Apple prichádzajú so supervýkonným čipom, dlhou výdržou batérie a ďalšími funkciami, ktoré myslia na to, aby ste všetko zvládli efektívnejšie.

Menej stresu, viac práce

Čip M2 vyvíjaný pod hlavičkou Apple Silicon je zárukou bezproblémového multitaskingu. Na Macu viete pracovať celý deň bez prestávky, stačiť vám bude jedno nabitie. Či už potrebujete pracovať v aplikáciách Microsoft 365, Google Workspace alebo v Outlooku a iných, Mac je tu pre vás.
Super je aj bezproblémové prepojenie s iPhonom – či už ide o kopírovanie obsahu na iPhone a jeho vkladanie na Macu, synchronizáciu úprav a pokračovanie v konverzáciách na Macu a iPhone.
Počítač od Apple sa jednoducho používa, stačí ho rozbaliť, zapnúť a môžete sa pustiť do práce! Mac je bezpečnou voľbou aj vďaka priebežnému šifrovaniu, Touch ID a Gatekeeperu a je samozrejme kompatibilný aj s nástrojmi zabezpečenia, ktoré už používate.

Vyberte si ten váš

V iStores máte na výber z ponuky viacerých modelov, podľa toho, čo vám vyhovuje:
MacBook Air s čipom M1 už od 999 € alebo na splátky len za 29 € na 36 mesiacov
MacBook Air s čipom M2 už od 1299 € alebo od 39 € na 36 mesiacov
MacBook Pro s čipom M2 už od 1 439 € alebo na splátky od 44 € na 36 mesiacov
Uvedená výhodnejšia výška splátky platí pri nákupe v kamennej predajni iStores. Pri online nákupe platia štandardné úrokové sadzby.
zdroj: iStores
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť