Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #44 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Galaxy Genome – 1,19€ (pôvodná cena 3,49€)

Galaxy Genome je vesmírny simulátor v procedurálne generovanom vesmíre, ktorý ponúka viac a 2 miliardy hviezdnych systémov. Je to len na vás akú cestu si zvolíte, chcete sa stať najbohatším obchodníkom alebo najslávnejším pirátom…

Monsterz Minigames Deluxe – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Monsterz Minigames Deluxe je kolekcia mini hier, v ktorej otestujete svoje schopnosti. Objavte tajomstvá a odomknite skrytý obsah, keď budete drviť stále sa zvyšujúce úrovne obťažnosti. Zdvihnite veľrybu! Rozdrvte červy! Minihry čakajú! Naskytá sa jediná otázka: Môžete ich všetky vyhrať?

Escapists 2: Pocket Breakout – 1,19€ (pôvodná cena 7,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Escapists 2 Pocket Breakout 600x144 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #27 týždeň

The Escapists – 1,19€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre The Escapists preberiete úlohu väzňa a dostanete jedinú úlohu – utiecť z väzenia. K tomu vám poslúžia krádeže každodenných predmetov, štúdium v miestnej knižnici, naberanie svalovej hmoty v posilňovni či vytváranie spojenectiev s ostatnými väzňami. Zároveň budete musieť každý deň dodržiavať prísny väzenský harmonogram, pripraviť sa na kontroly cely a prelstiť stráže.

Dead Cells – 8,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V brutálne ťažkej 2D akčnej plošinovke Dead Cells ti je zverený do rúk produkt nepodareného alchymistického pokusu, ktorý sa snaží prísť na kĺb tomu, čo sa deje na rozľahlom, neustále sa meniacom a zdanlivo prekliatom ostrove. Kombinácia tuhých, ale férových súbojov, citlivého ovládania, nezdolných protivníkov, permanentnej smrti a samozrejme aj núdzového kotúľania na stranu, ktoré ťa dostane z ťažkostí, vytvára náročnú hru plnú impulzívnych reakcií, v ktorej si prejdeš vnútornou očistou.

Hra vyšla ja vo verzii pre konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Northgard – 8,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Po mnoho rokov sa statoční Vikingovia vydávali na nové a nové expedície do neznámych končín, až raz narazili na tajomnú zem zvanú Northgard. Tí najodvážnejší medzi Severanmi napli plachty a zviedli súboj so zradnými búrkami a hmlami na Železnom mori, než konečne dorazili k brehom vysnenej divočiny. Plní túžby získať pre svoj klan nehynúcu slávu tu začali stavať osady a dobývať bohatstvo.

Northgard je strategická hra založená na severskej mytológii, v ktorej ovládate klan Vikingov bojujúci o kontrolu nad tajomným novoobjaveným kontinentom.

Summer Catchers – 1,19€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre Summer Catchers sa vydáte na epické dobrodružstvo. So svojím spoľahlivým dreveným autom musíte cestovať do vzdialených krajín plných tajomstiev, podivných stvorení a vzrušujúcich pretekov, aby ste konečne zažili leto. Cesta však nebude jednoduchá…

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Rush Rally Origins – 3,49€ (pôvodná cena 5,99€)

Hra Rush Rally Origins kombinuje klasickú pretekársku akciu, krásnu grafiku, fyziku s pohľadom zhora. Vydajte sa po 36. jedinečných etáp po celom svete, pričom každá z nich má možnosť zmeniť dennú dobu a počasie. Jazdite po mnohých náročných typoch povrchov vrátane snehu, štrku, špiny, blata a asfaltu v štyroch triedach vozidiel.

Hra je dostupná pre Apple TV a počítače Mac s čipom M1.

Chameleon Run – 1,19€ (pôvodná cena 2,29€)

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dielne slovenského programátora, ktorá získala prestížne ocenenie Apple Design Award.

Hra je dostupná aj pre Apple TV a pre počítače Mac s čipom M1.

Chameleon Run 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

Remote Keyboard – zadarmo (pôvodná cena 1,19€)

Pomocou aplikácie Remote Keyboard môžete používať klávesnicu vášho PC alebo Macu ako bezdrôtovú klávesnicu pre iPhone alebo iPad.

AVR X PRO – Voice Recorder – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

AVR X PRO – Voice Recorder je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, dostupná je aj pre hodiky Apple Watch, náhrávky si môžete upravovať priamo v aplikácii, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A, pričom si môžete zvoliť kvalitu nahrávok.

Aplikácia je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1 alebo novším.

NotifiNote: Notification Notes – zadarmo (pôvodná cena 1,19€)

Táto aplikácia vám umožňuje uložiť poznámku ako hlásenie. Svoju poznámky tak môžete jednoducho uložiť a zobraziť.

Streets of Rage 4 – 9,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Nestarnúca klasická hra Streets of Rage, taktiež známa ako Bare Knuckle (Bae Nukkuru) v Japonsku, je bitkárska séria známa za svoj herný zážitok a elektronickú hudbu. Streets of Rage 4 stavia na hernom zážitku klasickej trilógie s novými mechanikami, peknou ručne kreslenou grafikou. V štvrtej časti tejto série na vás čakajú starí známi Axel, Blaze a Adam, ktoré dopĺňajú noví spolubojovníci Floyd Iraia a Cherry Hunter. Pomocou celkom nových chvatov a v sprievode nadupaného soundtracku sú potom vaši hrdinovia viac než pripravení poriadne to naložiť partičke darebáckych kriminálnych živlov.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly od spoločnosti Microsoft, Sony a Nintendo.

Contacts to XLSX – 1,19€ (pôvodná cena 2,29€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, Contacts to XLSX exportuje všetky vaše kontakty do formátu xlsx, ktorý môžete otvoriť v aplikácii Microsoft Excel.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť