Využite výkup v iStores so super bonusom!

Plánujete kúpu nového zariadenia? Máme pre vás tip ako ho získať naozaj výhodne.

Ak máte záujem o najnovšiu generáciu smartfónu od Apple, môžete aktuálne využiť bonus 100 €, ktorý vám ponúka pri nákupe najväčší Apple Premium Reseller u nás. Ako na to?

Bonus 100 € na kúpu nového iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Max získate ak do iStores prinesiete staršie funkčné zariadenie. Ak pôjde o iPhone 13 je garantovaná výkupná hodnota 550 €  a v prípade iPhonu 13 Pro je to 700 €. Smartfón musí spĺňať kritéria štandardného opotrebovania. Príklad výpočtu si môžete prezrieť nižšie:

Výslednú sumu si navyše môžete rozdeliť aj na mesačné splátky. Pri splácaní po dobu 24 mesiacov je mesačná splátka za iPhone 14 iba 15 € a za iPhone 14 Pro iba 25 €.

Ak nemáte niektorú z predajní iStores blízko, môžete výkup realizovať aj online s využitím bezplatnej dopravy kuriérom, ktorého zaplatí obchod. Výkup je samozrejme dostupný aj pre iné produkty – MacBooky, ale aj tablety, smartfóny a smart hodinky nielen od Apple ale aj iných značiek.

iPhone 14 vám ponúkne najnovšie technológie Apple dostupné v smartfóne, okrem iného aj vylepšenú kameru. S tou urobíte teraz ešte krajšie fotografie pri všetkých svetelných podmienkach – najmä pri slabom osvetlení. Užijete si aj záznam videa v akčnom režime, ktorý disponuje stabilizáciou záberov nakrúcaných z ruky.

Podrobnosti ohľadom výkupu nájdete na tejto stránke

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.