Privítajte jar v plnej sile – s iStores

Príjemné počasie je ideálne na pohyb vonku či šport. Ideálnym spoločníkom na tieto aktivity sú Apple Watch, ktoré vám pomôžu viac sa hýbať, mať dostatok motivácie ale aj byť v spojení s ostatnými.
Smart hodinky od Apple budú sledovať vaše obľúbené aktivity – od behu cez cyklistiku až po vysokointenzívny intervalový tréning. Apple Watch vám pomôžu dosahovať stanovené ciele. Vďaka Kruhom aktivity budete vedieť, koľko sa každý deň hýbete. Snažte sa ich uzavrieť každý deň, aby ste napredovali. O vašu motiváciu sa postarajú aj ocenenia, personalizovaný koučing a súťaže Aktivity.
Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra, Apple Watch SE – stačí si vybrať model, ktorý vám vyhovuje najviac. Najnovšiu generáciu, Apple Watch Series 8 môžete získať už od 489 € alebo aj na splátky (24 x 25 € mesačne). Cenovo dostupný model Apple Watch SE je k dispozícii už od 279 € alebo takisto na splátky (24 x 14 € mesačne).
A high-end Apple Watch Ultra môžu byť vašim športovým parťákom ž od 949 € alebo za 48 € mesačne po dobu dvoch rokov. Z kompletnej ponuky Apple Watch si môžete vybrať tu.
Ak sa rozhodnete užívať si jarné počasie, či už vďaka športu alebo iným aktivitám vonku, máme pre vás tip na skvelé kombo. K Apple Watch sa výborne hodia bezdrôtové AirPods, ktoré vám spríjemnia chvíle strávené na vzduchu. Aktuálnu ponuku slúchadiel nájdete na webe iStores.
zdroj: iStores
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.