Prečo iPhone? Odpoveď nájdete v superrýchlych čipoch, výdrži baterky či nádherných fotkách

Smartfón od Apple v sebe kombinuje viacero parametrov, ktoré z neho robia ideálnu voľbu.

Zariadenie, ktoré s vami udrží krok

iPhone je vyrobený z neuveriteľne odolných materiálov a automatické aktualizácie iOS prinášajú nové funkcie a vylepšenia zabezpečenia. Vďaka tomu dokáže telefón ostať spoľahlivým zariadením roky. Máte Android a váhate, či prechod na Apple produkt nebude náročný? Vďaka aplikácii Prechod, ktorú si do svojho Androidu môžete stiahnuť, bude tento proces naozaj hračkou.

Na iPhone sa môžete spoľahnúť aj z pohľadu bezpečnosti. iPhone chráni vaše súkromie – ponúka bezpečnú autentifikáciu či kontrolu nad sledovaním v apkách. Najnovšia generácia smartfónov Apple navyše ponúka aj dôležitú funkciu, ktorú však snáď nebudete nikdy potrebovať. Je ňou detekcia autonehody.

 

Apple = dobre fungujúci ekosystém

Nastavte si doplnky ako napríklad slúchadlá AirPods a AirTag, jediným klepnutím alebo jednoducho zdieľajte fotky a ďalší obsah so zariadeniami Apple v okolí cez AirDrop.

Ostať v kontakte vám pomôžu apky FaceTime, Správy, Memoji či Live Photos. Všetky vás dostanú ďalej ako len obyčajné SMSky. Konverzácie môžete viesť aj cez WhatsApp a Messenger. iPhone si môžete vybaviť množstvom aplikácií, ktoré sú na dosah vďaka službe App Store.

Výhodne. Aj na splátky

A práve modely iPhonu 14 teraz môžete v iStores získať za výhodné sumy a to aj na splátky! Ušetriť môžete pri kúpe nového iPhonu aj vďaka výkupu – stačí vymeniť vaše staré zariadenie za iPhone 14 a získať 100 € zľavu.

iPhone 14 získate už od 289 € € alebo na splátky len 24 x 15 € mesačne aj vďaka výkupu so 100 € zľavou. iPhone 14 Pro je k dispozícii od 439 € alebo na splátky len 24 x 23 € mesačne aj vďaka výkupu so 100 € zľavou.

Kompletné info a ponuku modelov nájdete na webe iStores.

 

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.