iPhone 15 Pro s tenšími hranami a novým dizajnom sa pripomína

Hypotézy o novej podobe zariadenia pre aktuálny rok sa už v minulosti objavili – najnovšie k nim svoje pridal leaker ShrimpApplePro.

Leaker s odvolaním na nové zdroje uviedol, že okraje nového iPhonu 15 Pro majú byť skutočne tenšie. K tejto informácii ShrimpApplePro doplnil aj niekoľko ďalších detailov, ktoré sa chystanej novinky týkajú.

High-end model smartfónu má ponúknuť rovnakú uhlopriečku displeja ako prípade aktuálnej generácie – 6,1 a 6,7 palca. Spomínané “zoštíhlenie” hrán však dostane údajne práve iba iPhone 15 Pro. Displej má mať zároveň nový dizajn, ktorý sa bude inšpirovať pri smart hodinkách Apple a bude teda po obvode zaoblený. Úpravu dizajnu obrazovky leakerovi nepotvrdili všetky jeho zdroje, no dôvodom podľa neho je aj to, že smartfón je aktuálne vo veľmi rannej fáze vývoja. Novinku však opisujú ako vizuálne pôsobivú – aj s ohľadom na fakt, že má disponovať titánovým rámom.

Odhliadnuc od vyššej triedy iPhonu pre tento rok, jednej zmeny by sa určite mali dočkať aj základné varianty. Je ňou Dynamic Island, ktorý by si mal nájsť cestu aj na displeje iPhonu 15 a iPhonu 15 Plus. Ide o prvok, ktorý bol predstavený spolu s iPhonom 14 Pro. V Apple sa takisto údajne pracuje na displejoch s ešte vyšším jasom.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.