Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #33 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Tremor Tracker – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Aplikácia Tremor Tracker zobrazuje informácie o zemetraseniach na interaktívnej mape.

PiP – Picture in Picture – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, PiP – Picture in Picture vám umožni prehrávať videá obraz v obraze z aplikácii ako Youtube, Safari, Súbory alebo Galéria.

Circles – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Circles je logická hra, v ktorej bude vašou úlohu nájsť cestu cez neustále sa vyvíjajúce bludisko kruhov. Možno budete musieť ísť okolo, byť rýchly alebo si nájsť chvíľu na premýšľanie? Každá úroveň ponúka niečo nové…

C-Time – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Váš čas je vzácny. C-Time je aplikácia, ktorá vám pomôže zistiť, koľko zo svojho drahocenného času trávite na určitých miestach. Premýšľali ste niekedy nad tým, koľko času trávite v práci, v škole alebo v telocvični? To všetko funguje automaticky, bez potreby spúšťať aplikáciu a stláčať akékoľvek tlačidlo. Kedykoľvek idete autom, alebo kráčate na vami definované miesta, C-Time zaregistruje vaše zadanie a začne počítať čas, ktorý strávite na tomto mieste.

Ad blocker – zadarmo (pôvodná cena 5,99€)

Aplikácia Ad blocker je vašou najlepšou voľbou na blokovanie reklám pre Safari. Blokuje všetky otravné reklamy, vyskakovacie bannery, sledovače, nepotrebné zdroje.. . Ad blocker nielenže odstraňuje otravné reklamy, ale chráni aj vaše súkromie.

QB Planets – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Milujete riešenie hádaniek…vo vesmíre? QB Planets je vesmírna adventúra, ktorá bude výzvou pre vaše schopnosti riešiť hlavolamy. Vašou úlohou bude objavovať podivné a krásne puzzle planéty s tajomnými schopnosťami a nebezpečnými prostrediami. Nájdite a zbierajte hviezdy, aby ste mohli poháňať svoju loď a vyraziť na nové a vzrušujúce planéty. Vyhnite sa prekážkam a nájdite bezpečnú cestu k svojej lodi s čo najmenším počtom pohybov.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

iSafeCharge – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

iSafeCharge je užitočná utilita, pokiaľ nabíjate iPhone alebo iPad niekde na verejnosti. Keď dôjde k odpojeniu zariadenia od nabíjania alebo k detekcii pohybu, tak sa spustí alarm.

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

One Line Coloring – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

V hre One Line Coloring sa ponoríte do sveta kreslenia a vyfarbovania. One Line Coloring je živá logická hra o vytváraní živých tvarov, ktoré sa skladajú do krásnych tematických diorám.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Niffelheim – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Ako statočný bojovník ste padli v bitke, avšak namiesto zaslúženého mieru v Asgarde je vaša duša uväznená v drsnom svete Niffelheim. Prežite v tomto nepriateľskom svete, rabujte, preskúmajte nebezpečné miesta a nájdite cestu do Valhally. Niffelheim je akčná hra v ktorej budete zabíjať, vylepšovať svoje zbrane a brnenie, hľadať artefakty, miešať jedy…

Agent A: A puzzle in disguise – 0,99€ (pôvodná cena 5,99€)

V hre Agent A: A puzzle in disguise sa ocitnete v koži tajného agenta a vašou úlohou bude chytiť nájomného vraha, ktorý sa zameral na vašich kolegov.

Číslo 1 puzzle & adventúra v 43 krajinách. Apple Editors Choice v 30 krajinách sveta a najlepšia nová hra vo viac ako 100 krajinách sveta.
Hra dostala ocenenie od Applu: Apple Best of 2015.

Hra je dostupná pre Apple TV.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.