Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

Prinášame vám 18. tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Candleman – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Dokážete sa orientovať v tme? V hre Candleman je to priam nutnosťou. Stanete sa síce atypickým hrdinom – svietnikom, ale na cestu si posvietite iba desať sekúnd. Candleman je unikátna puzzle hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly a PC.

Snap Markup – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Pomocou aplikácie Snap Markup môžete vkladať označenia alebo anotácie do fotografií.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

ToonCamera – 2,99€ (pôvodná cena 3,99€)

ToonCamera je úžasná aplikácia pre video a fotografie, ktorá premení váš svet na živú karikatúru.

Vybraté spoločnosťou Apple ako App Store Essential pre určovanie nových trendov.
„Úžasná technológia.“ – Terry White, www.bestappsite.com
“Najlepšia aplikácia na karikatúru, a rozhodne stojí za tú cenu!” – Robin Rhys, AppAdvice Daily

Inkwork – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Inwork premení vaše fotografie na jedinečné a výrazné atramentové kresby. Máte na výber z rôznych farieb atramentu, druhov papieru…

Package Inc. – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Kingdom: New Lands – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Objavujte fantasy svet v štýlovej pixelové grafike. V strategickej hre Kingdom: New Lands ide totiž predovšetkým o budovanie a spravovanie vašej osady a neskôr kráľovstva. Kingdom: New Lands vás žiada, aby ste všetko vyskúšali sami. Stretnete sa s predmetmi, postavami a záhadnými sochami, ale budete musieť zistiť, ako presne vám pomôžu pri budovaní a obrane vášho kráľovstva. Buďte statoční vládcovia, a bojujte až do konca…

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintende Switch a je dostupná aj pre Apple TV.

Bad North – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Bad North je stratégia v štýle tower defense hier, kde brániš svoj kúsok ostrova pred hordami Vikingov. Bad North zaujme hlavne impozantným grafickým a neomŕzajúcim spracovaním hry.

Bad North - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Dandara – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodní duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.
Dandara vyšla aj pre platformy PC/XBox a PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Dandara 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

LineEngraver – 3,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Čiernobiela fotografia v tom najlepšom je umenie a mnohí fotografi ju považujú za najčistejšiu formu fotografie. Aplikácia LineEngraver je fotografický editor primárne určený na editovanie čiernobielych fotografií.

Dadi – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Dadi je logická hra v ktorej od úrovne k úrovni sa svety hádaniek stávajú komplikovanejšími, výzva sa zväčšuje a často neexistuje len jedno správne riešenie.

Townscaper – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Postavte si malebné ostrovné mestečká s kľukatými uličkami, malými dedinkami, vysokými katedrálami, sieťami kanálov alebo nebeskými mestami na chodúľoch v malebnej nezávislej hre Townscaper. Postavte si mesto svojich snov, blok po bloku. Žiadny cieľ. Žiadna skutočná hrateľnosť. Len veľa budov a veľa krásy. To je všetko.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.