Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #17 týždeň

Prinášame vám 17. tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Star Wars: Knights of the Old Republic II – 6,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Príbeh vás v pokračovaní zavedie päť rokov po udalostiach z Star Wars: Knights of the Old Republic. Rytieri Jedi sú na pokraji záhuby a Republike hrozí pod tlakom lorda z Sithu zánik. Poslednou nádejou Republiky zostáva tak osamotený rytier Jedi, snažiaci sa znovu spojiť s vesmírnou silou. Bude však musieť čeliť tomu najťažšiemu rozhodnutiu: nasledovať svetlú stranu sily, alebo podľahnúť temnej strane…

Star Wars: Knights of the Old Republic – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Dungeon and Puzzles – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Dungeon and Puzzles je hra kombinujúca sokobam s dungeonmi. Vašou úlohou bude vyriešiť všetky hádanky, s čo nejmenším počtom ťahov, a vyčistiť všetky miestnosti.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Avernum 3: Ruined World HD – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Avernum 3: Ruined World HD je RPG hra s viac ako 60 hodinovým herným časom. Herný svet ponúka viac ako 100 rôznych miest, ktoré sa postupom času menia a vyvíjajú.

CHRONO TRIGGER – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

CHRONO TRIGGER je RPG hra, ktorá vyšla pôvodne pre hernú konzolu Nintendo DS. Postupne, ako sa príbeh odohráva, vydáte sa na cestu do rôznych období: súčasnosti, stredoveku, budúcnosti, prehistórie a dávnych čias.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Romancing SaGa 3 – 7,99€ (pôvodná cena 27,99€)

Rise of Morastrum, udalosť kde temná hviezda zablokovala slnko a tým hrozí samotnú existenciu nášho sveta. Všetci tí, narodení v tom roku sú odsúdený ku záhube ešte skôr ako to zatmenie skončí. Avšak, počas prvého Rise of Morastrum pred 600 rokmi, jedno dieťa prežilo. Nakoniec sa preslávil ako Archfiend, ktorý viedol svet ku jeho zničeniu. Ďalších 300 rokov prešlo, kedy ďalšie dieťa pokorilo osud. Toto dieťa bolo známe pod menom Matriarch, porazila zlo a priviedla mier späť do sveta. Teraz znova po 300 rokoch, prichádza Rise of Morastrum a osud sveta visí na vlásku. Objaví sa ďalšie dieťa osudu? Bude to ďalšie dieťa spravodlivé, zlé, alebo také aké si tento svet dokáže predstaviť?

Romancing SaGa 3 je RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Nintendo Switch a PS4.

Space Agency 213‪8‬ – 1,99 (pôvodná cena 2,99€)

Je čas objaviť úplne novú slnečnú sústavu. V hre Space Agency 2138 bude vašou úlohou stavať rakety, lietať do iných galaxií a ťažiť zdroje. Tieto zdroje použite na vytvorenie ďalších rakiet alebo ich predajte, aby ste zarobili peniaze.

Pictominoes – 0,99€ (pôvodná cena 3,49€)

Pictominoes je ďalšia logická hra v ktorej musíte otáčať dlaždice rôznych tvarov, aby ste poskladali celý obraz.

OK Golf – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Vizuálne pekný, minimalistický golf s podporou multiplayeru a Apple TV.

OK Golf 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

RUN – running widget – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Aplikácia RUN zobrazí všetky bežecké štatistky v prehľadnom widgete a umožňuje zdieľať váš bežecký výkon na Instagrame ako fotografiu alebo video.

Text Scanner Pro – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Aplikácia Text Scanner Pro využíva technológiu optického rozpoznávania znakov (OCR) na rozpoznávanie textu na obrázku.

macOS

Magnet – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

Aplikácia Magnet vám pomôže s prácou s oknami v prostredí macOS podobným štýlom ako vo Windowse. Okná môžete potiahnutím na okraj displeja pripnúť na polovicu alebo štvrtinu obrazovky, alebo môžete používať klávesové skratky, ktoré si môžete vytvoriť aj podľa seba.

Color UI – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Color UI je aplikácia na skúmanie živých farieb a ich prevod do rôznych formátov, prispôsobená pre potreby dizajnérov a vývojárov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.