Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #16 týždeň

Prinášame vám 16. tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Neighbours back From Hell – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Neighbours From Hell je klasická logická hra o zvláštnej reality show, v ktorej je vašou úlohou robiť zle svojmu arogantnému susedovi a to veľmi kreatívnym spôsobom…

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Zombie Night Terror – 1,99€ (pôvodná cena 6,99€)

V logickej hre Zombie Night Terror ovládnete hordu nemŕtvych. Cieľom je nakaziť zvyšok ľudskej populácie, úloha to však nie je vždy jednoduchá. Najmä vo chvíľach, keď čelíte rozzúreným mužom s brokovnicou. Kampaň je rozdelená do 40 lokácií, v ktorých vám bude prezentovaný príbeh.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Escapists 2: Pocket Breakout – 0,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Sketch Tree Pro – zadarmo (pôvodná cena 6,99€)

Aplikácia Sketch Tree je vytvorená špeciálne pre kreatívnych ľudí, ktorí radi kreslia. Jej maliarske a kresliace funkcie sú veľmi prevratné, ponúka až 80 rôznych štetcov, plátno môže byť zväčšené 64 krát, nástroje na rozmazávanie, pravítko, systém pokročilých vrstiev, ktoré môžu importovať obrázky na pozadí, skicovanie, čierny atrament…

Sketch Tree Pro 600x143 600x143 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Remote Keyboard – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Pomocou aplikácie Remote Keyboard môžete používať klávesnicu vášho PC alebo Macu ako bezdrôtovú klávesnicu pre iPhone alebo iPad.

Bitstat – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

Aplikácia Bitstat sleduje zmeny vo výmennom kurze kryptomien a ziskovosť vášho portfólia.

Neon Beats – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Neon Beats je rytmická 2D hra s relaxačnou hudbou a neónmi všade dookola.

Hra je dostupná pre Apple TV a počítače Mac.

macOS

My PaintBrush Pro: Draw & Edit – zadarmo (pôvodná cena 5,99€)

My PaintBrush Pro je profesionálna aplikácia na maľovanie a kreslenie s podporou vrstiev. Pomocou inšpiratívnych nástrojov a viac ako 100 typov štetcov môžete vytvárať a ukladať nádherné obrázky.

Paletter 4 – 0,99 (pôvodná cena 9,99€)

Najťažšia vec v dizajne môže byť výber farieb. Aplikácia Paletter je tu, aby vám uľahčila život tým, že vám pomôže objaviť a vytvoriť krásne farebné kombinácie.

Pocket cleaner Pro – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Pocket cleaner Pro je aplikácia, ktorá vám pomôže s vyčistením miesta na disku od nepotrebných nevyžiadaných súborov, ktoré obsahuje váš Mac. Odinštaluje softvér a vymaže zvyšné súbory spojené s aplikáciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.