Prototyp 27-palcového iMacu v čiernej a s čipom M1 Max testoval Apple ešte minulý rok

Značka vlani vyvinula minimálne trojicu modelov s vlastnými čipmi.

Informácie priniesol portál MacRumors, s ktorým sa o ne podelil člen jeho diskusného fóra. Používateľ, ktorý vystupuje pod menom Amethyst už v minulosti priniesol presné detaily ohľadom Mac Studio či Studio Display ako prvý. Na akých prototypoch teda Apple pracoval?

Do augusta minulého roku šlo o zariadenia s rovnakým dizajnom ako mal 27-palcový iMac s Intelom, vybavený bol však už čipom M1. Od augusta 2021 to bol model s M1 a 27-palcovým displejom a dizajnom totožným ako mal 24-palcový iMac. Posledný z trojice vznikol na jeseň 2021 s 27-palcovým XDR displejom, v čiernom prevedení a s čipom M1 Max,

Najzaujímavejším z troch iMacov je práve posledný, s vonkajšou podobou ako 24-palcový model, ktorý ponúka paletu pestrých odtieňov, no tentoraz v elegantnej čiernej farbe a XDR displejom.

Apple vyradil 27-palcový iMac s Intelom pred vyše rokom a 24-palcový iMac s čipom M1 je tak aktuálne jediným all-in-one desktopom v ponuke značky. Podľa Marka Gurmana z Bloombergu aj renomovaného analytika Ming-Chi Kua, by sa k nemu však začiatkom budúceho roku mal pridať väčší model s čipom z rodiny Apple Silicon. Podrobnosti o jeho podobe a parametroch však nateraz nepoznáme.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.