Po MacBooku Air M2 je stále silný dopyt a Apple má naďalej problém držať s ním krok

Od predstavenia kompaktného laptopu s novým čipom ubehol takmer mesiac a zásoby sa stále míňajú rýchlejšie ako sa stíhajú dopĺňať. Záujemcov o novinku tak čaká niekedy až trojtýždňové čakanie.

Základná konfigurácia, ktorá ponúka 256GB SSD disk a 8GB RAM je podľa informácií v online obchode Apple v USA dostupná s dodaním do 2 až 3 týždňov. Ostatné varianty s rôznou veľkosťou pamäte a úložiska sú k dispozícii v horizonte dvoch týždňov.

Problémy s dodávkami si nemohli vybrať horšie načasovanie. Aktuálne totiž prebieha akcia pred začiatkom školského roka a práve nový MacBook Air M2 je horúcim kandidátom na ideálny laptop pre študentov. Zariadenie v sebe spája ultraprenosný dizajn, dlhú výdrž batérie či poriadnu porciu výkonu vďaka čipu M2 z rodiny Apple Silicon.

Aj keď to vyzerá, že Apple má problémy držať tempo s dopytom po svojích zariadeniach, MacBook Air sa našťastie javí skôr ako výnimka. Dostupnosť vačšiny iných Macov je stabilne dobrá.

Problémy sú ešte s Macom Studio a 24-palcovým iMac M1. Pri prvom menovanom je čakacia lehota minimálne štyri týždne, v prípade iMacu do jedného mesiaca.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.